„На горния рафт“: Палитри, албуми, вдъхновения и Бижу by Vanya Koleva

na-gornia-raft-predstavia

Бавно есента се прокрадва… Тъгуваме за лятото, за огненото слънце и ярките дни, но пък толкова много харесваме цветовете на есента – топли, пастелни, наситени. Мечтаем за промяна и за тази палитра, започваща от жълто, преминаваща през вдъхновяващите оранжево и червено и достигаща до шоколадовото кафяво. Искаме я близо до нас, за да задържим топлината, да бъдем креативни, силни и уверени. Кой е най-лесният начин? Като добавим любимо бижу! :) А кое е най-доброто място, за да се сдобиете с такова – единственият специализиран базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт”.

Тази есен, част от него ще бъде Ваня Колева и марката „БИЖУ“ by Vanya Koleva! Тя идва от морето и е нетърпелива да се запознае с вас!

na-gornia-raft-predstavia-5

„Казвам се Ваня Колева и съм от град Варна. Със създаване на накити се занимавам повече от 15 години, но едва преди година превърнах любимото си хоби в професия. Да експериментирам с различни материали е обичайно за мен. Разнообразие от текстури, начини на обработка, характеристики и цветове, всичко това провокира моето въображение, помага ми да вървя напред и да трупам знания и опит.

na-gornia-raft-predstavia-4

До скоро работех с дърво, кожа и текстил, а в момента съм се фокусирала върху метал – мед и месинг.

na-gornia-raft-predstavia-3

Пластични, в изключително красиви цветове, те са податливи на обработка и ми позволяват да пресъздам многобройните си идеи.

na-gornia-raft-predstavia-2

Харесвам естествените материали, опитвам се да им вдъхна живот и да ги превърна в неустоими изкушения :). Смятам, че бижутата са важна част от ежедневието ни и трябва да подчертават нашата индивидуалност.”

na-gornia-raft-predstavia-1

Приятели, очакваме ви за среща с най- добрите автори на ръчно изработени бижута! Датите са 7 и 8 октомври, а мястото – Централен дом на архитекта, София, ул. „Кракра” 11. До скоро!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*