„На горния рафт“: Палитри, албуми, вдъхновения и Arcobaleno!

na-gornia-raft-predstavia-640

Всеки нов сезон е промяна…, а тя започва от самите нас. И тази есен базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“ ще разкрие необятния свят на бижутата – ярки, прецизно изработени с внимание и любов, модерни, бижута, с които ще се откроите. А един от авторите, които създават тази красота е очарователната, заобиколена от прелестта на коприната, Геновева Маринова!

„Здравейте! Ще имаме отново удоволствието да усмихнем заедно есента на предстоящото издание на базар за бижута и аксесоари “На горния рафт”.

na-gornia-raft-predstavia-3-640

За онези от вас, с които не сме се срещали – аз съм Геновева, лицето зад Arcobalenо. Убедена съм, че отивайки си лятото егоистично сграбчва всичко хубаво със себе си и ни оставя осиротели да очакваме чудеса от нищото, което се задава, но… макар и да се чувствам ограбена, творчеството и потребността да създавам са нещо, което никой не може да ми отмъкне. Остава ми да приема есента, да открия чара й, да се наслаждавам на уханието на печена тиква, а не на морски вълни, да зарея поглед в цветовете и, да се погрижа те да разцъфтят в невероятно бижу.

1B08533CF-D835-478A-A74B-EC95B9ED8616

Подготвяйки се за среща с вас, избрах да разкажа малко повече за това как се случват бижутата.

na-gornia-raft-predstavia-5-640

Разбира се, първо се ражда идеята, но изпълнението й е не по-малко интересен и дълъг процес, започващ от избора на платове, изрязването на всяко едно листенце от парченце плат, обработката на самите листенца едно по едно под пламъка на свещта и едва след това може да преминем към “сглобяването” на цветче, декорирането му с тичинки, мъниста и кристали.

na-gornia-raft-predstavia-2-640

Извървели този път, сме създали едно от цветчетата, необходими ни за направата на колие, например, и ни остава да повторим още няколко пъти всичко, отначало, да изберем въже, основа, подредба, да съчетаем цветово, както и по диаметър и форма… може би за вас е отегчаващо, затова ще спра до тук :) и ще отбележа, че за мен всяка стъпка е предизвикателство и емоция. А на финала се ражда бижу, сътворено с усмивка, разцъфтяло, носещо удовлетворение от добре свършена работа.

na-gornia-raft-predstavia-4-640 na-gornia-raft-predstavia-1-640

Ако искате заедно да се насладим на букет от красиви есенни цветя, ще ви очаквам в компанията на още много талантливи автори, за да празнуваме, дори напук, есента и да разцъфнем в сезона на капещите листа – 7 и 8 октомври 2023 година, Централен дом на архитекта.“

Присъединяваме се към Геновева и ви очакваме за топла есенна среща, от която гарантираме, ще си тръгнете с усмивка и нова колекция бижута :)!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*