„На горния рафт“: Палитри, албуми, вдъхновения и Блеештук!

na-gornia-raft-predstavia-640

Дни преди събитието, представяме един нов за базара ни автор. Нейната марка е създадена скоро, старателна, подготвена, устремена, с всяка стъпка трупа опит и проправя пътя си напред. Обича работата със сребро и блещукащите естествени минерали, стреми се бижутата ѝ да имат послание и да носят градивна енергия. Щастливи сме да ви запознаем с Надя Андреева и „Блеештук“.

„ Здравейте, казвам се Надя и изработвам бижутата с марка „Блеештук“.

Всичко започна като хоби преди 3 години с идеята да създавам бижута, които да ми харесват, да мога да ги нося всеки ден, а не просто да запълват кутията и да очакват подходящия тоалет или повод. С времето установих, че любими са ми минималистичните модели, тези, които отговорят на забързаното ежедневие и по-спортно облекло. Харесвам и по-органично изглеждащите форми.

na-gornia-raft-predstavia-640-5

na-gornia-raft-predstavia-640-4

Посещавах обучения, преминах през различни техники, докато избера метала. В началото работех с мед и месинг, това ми помогна да усвоя основата, а след това се спрях на среброто. Днес мога да кажа, че това е любимият ми материал.

na-gornia-raft-predstavia-640-1
na-gornia-raft-predstavia-640-2

Работейки по дизайна на модела, за мен водещ е камъкът (полускъпоценни камъни, седеф, перли, камъчета от плажа), той е моето вдъхновение. Първо си набавям минералите, след което обмислям и изграждам идеята си. Понякога всичко се подрежда за миг, а друг път са необходими седмици. Случвало се е от „грешки“ в изпълнението да поема в друга посока и се раждат по-креативни модели 😉.

na-gornia-raft-predstavia-640-6

Стартирайки, познато е на всички творци предполагам, изработвах бижута за близки и приятели, докато, в един момент установих, че цялото ми свободно време е заето с творчество и с нетърпение очаквах следващия ден, за да продължа :)

na-gornia-raft-predstavia-640-3

Щастлива съм, че първото ми официално представяне ще бъде на есенното издание на базар за ръчно изработени бижута „На горния рафт” и с нетърпение очаквам нашата първа среща :)“

Подготвяме се за есенно приключение :), обагрено с цветове, слънчеви лъчи, много усмивки, настроение и красотата на ръчно изработените бижута. Заповядайте на 7 и 8 октомври 2023 година, тази събота и неделя, в Централен дом на архитекта, София, ул. „Кракра“ 11 от 10 до 19.30 ч.!

Очакваме ви!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*