„На горния рафт“: Палитри, албуми, вдъхновения и bobtchi!

na-gornia-raft-predstavia

Талантлива, мечтателна и много позитивна е авторката, с която ще ви срещнем днес. Част от есенното издание на базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“ е Росица Георгиева и bobtchi. Тя работи с естествена кожа, а за нас, това е любимият материал на есента – разнообразие от цвят, мекота, безкрайни възможности и усещане за топлина. Роси беше с нас преди повече от година и ние сме нетърпеливи да видим какво ни е подготвила :)

„Казвам се Росица Георгиева и стоя зад уютния свят на bobtchi, в който създавам бижута от кожени изрезки и стомана.

na-gornia-raft-predstavia-2

bobtchi е опит, вдъхновение, мечта. Остров. bobtchi ме приземява, помага ми да чувам себе си по-отчетливо.

bobtchi се появи след срещата ми с едно спасено куче на име Боби, което ми показа какво означава да се бориш и да намериш път към сърцето на другите. Кръстих марката за ръчно изработени бижута на него – bobtchi.

na-gornia-raft-predstavia-4

В началото, изработвах брошки, за да участвам в благотворителни базари. Постепенно това увлечение прерасна в нещо по-голямо.

na-gornia-raft-predstavia-3

Създавам брошки, колиета и обеци от кожени изрезки – остатъци от няколко сантиметра, затова и често бижута са единични бройки или само по няколко от вид – толкова, колкото изрезките позволяват. Ползвам материали, предназначени за изхвърляне. Набавям ги предимно от майстори на кожени чанти. Огромно удоволствие е да създавам брошки цветя, защото кой не се нуждае от поне едно цвете в деня си? Постепенно започнах да изработвам и стоманени колиета. Старая се да бъдат семпли, ненатрапчиви.

na-gornia-raft-predstavia-1

Мечтая някой ден bobtchi да е основното ми занимание и да работя тихо, спокойно и вглъбено.

Очаквам срещата ни на 7 и 8 октомври 2023 година. Щедро ще наредя на рафта бижута в есенни багри, пастелни тонове, но и в по-ярки цветове, всички те направени с много любов.”

Заповядайте „На горния рафт“ на 7 и 8 октомври 2023 година в Централен дом на архитекта, София, ул. „Кракра“ 11! При нас ще откриете уникални бижута, които ще ви накарат да мечтаете, ще допълнят вашия стил и ще се превърнат във ваше вдъхновевние :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*