„На горния рафт“: Палитри, албуми, вдъхновения и goBlenda!

na-gornia-raft-predstavia

Тази пролет, за първи път марката за ръчно изработени аксесоари goBlenda беше част от специализирания базар „На горния рафт“. Няма да крием, впечатлиха ни и ние с нетърпение очакваме предстоящото събитие и нашата втора среща на живо :). Имаме обещание за лимитирани серии, които ще гарантират уникалност и индивидуалност на вашия стил, за нови модели, колаборации и нови материи, които със сигурност ще ви очароват!

„Илюстрирай мечтите си, за да си готов, когато настъпи моментът!“

Историята на goBlenda започна през 2022 г. Зад името стоя аз, Тина Йорданова. Отношението ми към модата и нуждата от красота в ежедневието  естествено доведе до създаването на бранда.

na-gornia-raft-predstavia-1-640

Марката ни представя изключителна селекция  дамски аксесоари, изработени ръчно и с много внимание до последния бод!

na-gornia-raft-predstavia-2-640

Смятам, че те допълват цялостната визия, особено когато са правилно подбрани, затова за мен не са временна тенденция, а отправна точка за перфектен стил, към който всяка жена се стреми.

na-gornia-raft-predstavia-4-640

В работата, нашата цел е да създаваме прекрасни дизайнерски произведения, които съчетават духа на класиката и свежестта на новото.

na-gornia-raft-predstavia-3-640

В колекцията за сезон есен/зима 2023 година, goBlenda не изневерява на стила си – флорални щампи със сезонни цветове, кадифени елементи и много нежност в любимите модели, всеки от които е изработен в 13 броя.

na-gornia-raft-predstavia-640

na-gornia-raft-predstavia-5-640

Заповядайте „На горния рафт„, където красотата среща прецизността, където мечтите се превръщат в реалност, а всяко бижу ще ви разкаже история!

Датите са 7 и 8 октомври, мястото – Централен клуб на архитекта в София, ул. „Кракра“ 11.

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*