„На горния рафт“: Палитри, албуми, вдъхновения и Made with care.!

na-gornia-raft-predstavia

Най-често определя себе си като щура мечтателка, влюбена в динамиката на живота, търсеща красотата и нетърпелива да я пресъздаде. Над 10 години, тя изработва с внимание, грижа, и лично отношение бижута, които успяват да спечелят вашето внимание и да се превърнат в неделима част от вашата елегантност :) Днес представяме Искра Илиева – Ангелова и Made with  care.!

„След тъгата по лятото неизбежно идва влюбването в Есента!“ В цялата палитра, аромати и уют на най-пъстрия сезон от годината!

Привет! За тези от вас, с които ще се срещнем за първи път „На горния рафт”, kазвам се Искра Ангелова и изработвам бижутата Made with care… от синтетична глина – клей.

na-gornia-raft-predstavia-3

Творчеството за мен е свободата да изразявам себе си. От първия ми допир с глината разбрах, че тя е материалът, с който искам да работя. Нежна, изключелно лека, но и здрава, тя прекрасно се съчетава с различни елементи, метални компоненти и любимото ми рециклирано стъкло.

na-gornia-raft-predstavia-5

Харесвам  свободата, която ми дава, да пресъздавам форми, текстури, детайли от природата, а защо не и емоции. Или иначе казано – получи ни се химията :)

na-gornia-raft-predstavia-2

Споделяла съм с вас и преди, че имам щастието да живея и творя в прекрасен град край морето, а то си остава моето най-голямо вдъхновение.

na-gornia-raft-predstavia-4

Ще остана вярна на себи си и този път, като подготвя изцяло нова колекция за предстоящото издание на базара. В нейния фокус ще е темата за есента, но и… загатвам, няма да е единствената :).

na-gornia-raft-predstavia-1

Ще се радвам да се видим!

Каним ви на среща с бижута, уникални като вас самите! Изработени с много внимание, емоция и страст, от хора, отдадени на творчеството, те ще ви очакват на 7 и 8 октомври 2023 година в Централен дом на архитекта, София, ул. „Кракра“11.

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*