„На горния рафт“: Палитри, албуми, вдъхновения и Markiza!

na-gornia-raft-predstavia-640

Да създава бижута, за нея е релакс, вдъхновява я музиката, градът – с шумните улици, забързаните хора и природата, с нейните неповторими цветове и форми. Случва се да погледне назад, към класиците, за настроение, и уловила техния устрем да открие в себе си енергията, която ще я води напред. Следва среща „На горния рафт“ с Мария Аргирова и Markiza!

„Здравейте! Аз съм Мария, лицето зад бранда Маркиза. Голяма част от колегите и клиентите си ме наричат Маркиза, така че може да се каже, че това е и името ми :).

na-gornia-raft-predstavia-640-1

Занимавам се с изработка на бижута от може би 13-14 години. Всичко започна по време на втората година от обучението ми по моден дизайн във Варна. В един от семестрите изучавахме сферата на аксесоарите и бижутата, което роди в мен любопитство към детайлите при изграждане цялостната визия на един тоалет.

na-gornia-raft-predstavia-640-2

В началото, плахо и без особени практически знания направих първите си обеци, които от дистанцията на годините, сега бих намерила за смешни, но толкова мили…

na-gornia-raft-predstavia-640-3

Днес, да създавам бижута е моята професия и съм много щастлива, че имам възможността да разгърна въображението си и да го споделя с Вас!

na-gornia-raft-predstavia-640-5

na-gornia-raft-predstavia-640-4

Материалите, с които работя, са въздушна глина, акрилни и акварелни бои, стомана и още нещо…

na-gornia-raft-predstavia-640-6

Радвам се, че отново ще имам шанса да се срещна с вас „На горния рафт„! Подготвям нови модели бижута, които ще ви очакват на 7 и 8 октомври в Централен дом на Архитекта, на ул. Кракра 11. До съвсем скоро! :)”

na-gornia-raft-predstavia-640-7

Есенни багри, приятна разходка, ароматно кафе и вкусен десерт, чаша вино, широка усмивка и… много, много зашеметяващи бижута!

Приятели, очакваме ви! Мястото е Централен дом на архитекта, а датите – 7 и 8 октомври 2023 година, следващата събота и неделя!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*