„На горния рафт“: Палитри, албуми, вдъхновения и Nimeria Shop!

na-gornia-raft-predstavia-640

Да представяме авторите, участници в базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт” е истинско удоволствие за нас, а да ги подкрепяме и насърчаваме, сме приели за свое призвание. Тяхната отдаденост, атмосферата, която носят със себе си, е вдъхновение не само за нас, а за всеки посетил изложението.

Огряни от слънцето, готови да посрещнат есента, днес ви срещаме с бижутата на Nimeria Shop и чаровната Преслава Маринова!

„Винаги, подготвяйки се за базар „На горния рафт”, търся нещо ново и интересно в работата си, което да споделя при представянето си. Този път, това, което ме вълнува и може би е най-главното за мен, че осем години след като брандът започна, най-накрая реших да се отдам изцяло на творчеството.

na-gornia-raft-predstavia-640-1

Съчетаването на две креативни професии – журналистиката и създаването на бижута, не ми даваше нужната свобода в ума да се развивам пълноценно и на двете места. Затова избрах свободата да предизвикам себе си и да претворявам мечтите си в красиви бижута. Надявам се, тази промяна да има благоприятен ефект върху новите ми хрумки.

na-gornia-raft-predstavia-640-5

Като стилистична посока усещам, че напоследък се заглеждам все повече в 70-те години на миналия век – форми, цветове, маниери и изразни средства на този период.

na-gornia-raft-predstavia-640-3

Новите брошки, които ще представя, са вдъхновени точно от това – виждам ги като интериорни бижута, като камъчета, а прозрачното им прозорче, по мое мнение, е симпатично намигане към отминалото. Идеята ми се получи и това ме радва :)

na-gornia-raft-predstavia-640-2

Ще се постарая да представя разнообразие от цветове за фестивала, много пъстри и игриви колиета, както и познатите модели с по-есенни краски.”

na-gornia-raft-predstavia-640-4

Разнообразие от техники и стилове, богата палитра от цветове, много усмивки и неповторими бижута ви очакват следващата седмица, 7 и 8 октомври 2023 година, в Централен дом на архитекта.

Заповядайте :)!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*