„На горния рафт“: Палитри, албуми, вдъхновения и Pollyline Studio!

na-gornia-raft-predstavia-640

В основата на нейния бранд е експериментът, вдъхновение намира на неочаквани места и в неочаквани материали, чувства се удовлетворена, когато хората харесват и оценяват работата ѝи се доверяват на чувството ѝ за естетика и стил. Може би се досетихте, днес срещата ни е с Поли Сергеева и Pollyline Studio! Поглеждайки назад, смело можем да кажем, че за всеки базар Поли представя не само нова колекция, но добавя бижута, изработени с нов за нея материал :) Каква ще е изненадата тази есен, с нетърпение очакваме да разберем.

„Есен, целуната от летен спомен – така си представям палитрата на предстоящия сезон. На идващия базар за бижута и аксесоари „ На горния рафт” ще ви посрещна с брошки, решени в цветовете на есента – контрастни комбинации, пастелни нюанси, ще ви запозная с моята есен :)

na-gornia-raft-predstavia-640-1

na-gornia-raft-predstavia-640-2

След поредица от експерименти, успях да избистря модела в ума си и съм се захванала с изработването му.

na-gornia-raft-predstavia-640-5

Разбира се, очаквайте и многообразие от цветове и форми на вече познатите ви бижута на бранда. Знаете, събитието е на 7 и 8 октомври 2023 година в Централен дом на архитекта. Запазете място в програмата си – обещавам много цветна есен!”

na-gornia-raft-predstavia-640-4

na-gornia-raft-predstavia-640-3

Приятели, толкова интересни и вдъхновяващи са разговорите с нашите автори. Не пропускайте възможността и за лична среща. Заповядайте „На горния рафт„, очакваме ви!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*