„На горния рафт“: Палитри, албуми, вдъхновения и Kia Fil!

na-gornia-raft-predstavia

„Елегантността е балансът между пропорция, емоция и изненада!” -Валентино Гаравани.

Започваме с тази цитат, защото смятаме, че с нейните бижута няма да останете незабелязани – изненадващи комбинации, обем и много цвят, емоционално разказана история и претворена мечта. Страстта на Калина Филчева е да създава, предизвиквайки себе си…

„Привет, за тези, които не ме познават, аз съм Калина и стоя зад бранда Kia Fil. Ако трябва да определя с една дума това, което правя, то тя ще бъде страст! Обожавам да изработвам аксесоарите ми, да мисля за тях, да ги снимам и виждам върху вас, носени с увереност и усмивка.

na-gornia-raft-predstavia-640-3

na-gornia-raft-predstavia-640-4

na-gornia-raft-predstavia-640-5

Идеите и вдъхновенията се преплитат, както усуканата нишка на конците, с които навивам въжетата. Материалите са провокация, а комбинирането на цветовете са водещ мотив и вдъхновение.

na-gornia-raft-predstavia-640-2

И тази есен ще ви предизвикам да бъдете смели с визията и екпериментаторски и изследователски настроени, защото в повечето ми аксесоари има игра, в която може да участвате самите вие, променяйки дизайна. Kia Fil съживява традиционното като създава аксесоари със собствена естетика, модерна визия и бохемска нотка.”

na-gornia-raft-predstavia-640

na-gornia-raft-predstavia-640-1

Цвят, настроение и есен витаят във въздуха този уикенд в Клуб на архитекта на ул. Кракра 11! Не пропускайте да ни включите в градската си разходка днес! Зашеметяващо е при нас!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*