„На горния рафт“ разговаря с Геновева Маринова и Arcobaleno!

na-gornia-raft-predstavia-arcobaleno-2

Индивидуалност, вдъхновение, страст, всичко това е Геновева Маринова и марката Arcobaleno! Уловили в себе си частица от природата, прецизно изработени, нежни и феерични, те са истинска мечта :). Очарователна и духовита, ето какво сподели с нас авторката:

  1. Не за първи път си част от „На горния рафт“. Какво все още не знаем за теб?

Наскоро моя приятелка от детството ми звънна, избухнала в смях и ми разказа, че е намерила лексикона си от училище. Пита ме:

– Знаеш ли какво си отговорила на въпроса “мразя?”

– “Лук и да ставам рано!” – и то в едно изречение.

Та ето нещо, което не знаете за мен и не се променя вече 20 години :)

na-gornia-raft-predstavia-arcobaleno-7

  1. Какви бяха детските ти мечти? Предполагала ли си, че някога ще се занимаваш с изработка на бижута?

Детската ми мечта бе да стана художник. Никога не съм предполагала, че ще изработвам точно бижута, но винаги съм знаела и усещала, че творческият път е моят. Изкуството, в различните му форми, винаги ме е докосвало, въздействало и теглило, ето защо никога не съм си представяла, че ще работя на бюро, ще стана лекар или …банков служител.

na-gornia-raft-predstavia-arcobaleno-8

  1. Изграждайки колекция се водиш от това, което харесваш или следваш тенденции?

Винаги се водя от това, което харесвам. Мисля, че иначе нещата просто не се получават, а и красивите, семпли и чисти линии никога няма да излязат от мода. Когато робуваш на модните тенденции, често резултатът е с гротесков образ. Човек трябва ясно да разбира, че последната модна тенденция може да ти харесва, но вероятно не е за теб, не ти отива или е в твой ущърб и в това няма нищо лошо. Разбира се, повече от хубаво е, когато модните тенденции са на твоя страна, но това не трябва да е на всяка цена.

na-gornia-raft-predstavia-arcobaleno-6

  1. Какво те мотивира?

Въображението ми, наред с всички музи.

  1. Какво ти дава участието в базари?

Участието в базари ми носи вдъхновение, усмивки, зарежда ме… носи ми и много нови идеи, благодарение на срещите с клиенти.

na-gornia-raft-predstavia-arcobaleno-5

  1. Разкажи ни за интересна случка от твое участие?

Мъж, след като е купил подарък за жена си (която е заедно с него в дадения момент), ме пита: “Тези въжета ми изглеждат много здрави, човек може да се обеси на тях, нали?”. Естествено бе форма на черен хумор, последва и “поне ще умре красиво”, но наистина беше неочаквано, а и човекът беше толкова сериозен, та в първия момент не знаех как да реагирам.

na-gornia-raft-predstavia-arcobaleno-4

  1. Какво промени в теб правенето на бижута?

Оооо, мога да ви гарантирам, че дори не подозирате колко различна изглежда всекидневната ни…, колкото до мен самата, щастлива съм – от това, че имам възможността да се занимавам с нещо, което ми носи огромно удоволствие и доставя радост другиму, от това, че след като съм си убола пръстите поне три пъти днес, изгорила съм се, счупила съм няколко игли, изгубила съм поне една или просто не помня къде съм я оставила в момента, в края на деня, когато погледна какво съм направила… се усмихвам и съм доволна, и си струва!

na-gornia-raft-predstavia-arcobaleno-3

  1. Какво е за теб успеха? Чувстваш ли се „успешен“ автор на бижута?

Не бих казала, че съм твърде скромна, но ще ви отговоря така – когато меря своите успехи, аршинът е един, този за останалите, далеч не е толкова взискателен. Човек винаги трябва да изисква повече първо от самия себе си, в моите представи такъв е пътят към успеха. Това, което смело мога да заявя е, че моят успех е най-великото ми творение – истинско “бижу”, отново Цвете, но не свързано с работата :)

na-gornia-raft-predstavia-arcobaleno-1

  1. Какво да очакваме от теб „На горния рафт“?

Няма да изневеря на себе си, подготвила съм нови модели, които ще имате възможност за първи път да видите на живо и разбира се – ще цъфтим заедно, елате!

За Геновева, можете да научите още тук :

http://blog.marabu.bg/na-goriya-raft-predstavia-arcobaleno

http://blog.marabu.bg/na-gornia-raft-popita-arcobaleno

http://blog.marabu.bg/na-gornia-raft-predstavia-arcobaleno

Очакваме ви тази седмица, 2 и 3 октомври 2021 г, в градината зад Националната библиотека, за да откриете своето ново бижу и да поставите началото на добри приятелства :)!

 

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*