„На горния рафт” разговаря с Невена Васева и Smallprint!

na-gornia-raft-predstavia-Smallprint-Bulgaria-1

В есенното издание на базар за бижута и аксесоари На горния рафт с нас за пореден път ще бъде и Невена Васева. Нейните деликатни бижута Smallprint Bulgaria / Смолпринт България носят сантимент, емоция и личен спомен. Упорита и последователна, Невена си е поставила за цел да си партнира с всички брандове на компанията. Вижте по-нататък…

  1. Не за първи път си част от „На горния рафт“. Какво все още не знаем за теб?

Аз съм като отворена книга. Не мога да бездействам. Затова тази година реших да надградя себе си и Smallprint. В момента водя преговори с основателите на компанията, за да взема правата на нашата следваща марка бижута с отпечатък от домашни любимци Silver Pet Prints. Направя ли това, ще бъда завършен партньор с трите бранда Smallprint, Memory Treаsures by Smallprint и Silver Pet Prints.

na-gornia-raft-predstavia-Smallprint-Bulgaria-2

  1. Какви бяха детските Ви мечти? Предполагали ли сте, че някога ще се занимавате с изработка на бижута?

Като малка, исках да стана балерина, защото много често ходех в Операта с баща ми, който беше цигулар. За съжаление, не ми се получи :).  След това една от най-съкровените ми мечти беше да се занимавам с музика. Винаги съм била като омагьосана от ръцете, както на мама, така и на тате. Те най-хубаво гушкат и най-мило галят. Няма да забравя един следобед в ранното ми детство, бяхме седнали с тате в хола у дома и гледахме мач между Левски и ЦСКА. Той ме беше прегърнал, а аз си играех с ръцете му. Това е спомен, който много силно е запечатан в съзнанието ми. И ако можех да върна времето назад, щях да му направя всички видове отпечатъци. Много години след това, вкъщи направих една стена с отпечатъци на ръчички и крачета на близки и познати, а и много от клиентите ми се вдъхновяват от тази идея. Някои от тях вече ми споделиха,че са направили подобни кътчета с отпечатъци в домовете си.

na-gornia-raft-predstavia-Smallprint-Bulgaria-3

  1. Изграждайки колекция се водите от това, което харесвате или следвате тенденции?

Не следвам тенденции. Обичам да съм различна. Обичам да правя нестандартни неща. Всъщност, това ми дава сила и енергия да вървя напред и нагоре. Всяка идея от клиент е важна за мен, а идеите на всички са различни, ето това много ми харесва.

  1. Какво Ви мотивира?

Най-големият мотиватор в моя живот са децата ми. Разбира се това е в личен план. Що се отнася до Smallprint, най-много ме мотивират разказите на всеки от клиентите. Защото, моите бижута с персонален отпечатък влизат в историята на всяко едно семейство и ще напомнят за много светли празници и много прекрасни спомени в живота на хората.

  1. Какво Ви дава участието в базари?

Базарите за мен са място за срещи с нови и стари приятели, разговори с много интересни хора, обмяна на опит с останалите колеги. Създавам нови връзки, обогатявам се духовно, срещам се с нови клиенти, популяризирам бранда Smallprint. Но най-вече, базарите са място, където виждаш щастливи хора. А когато виждам усмивки по лицата на хората, това ме зарежда с невероятна енергия.

na-gornia-raft-predstavia-Smallprint-Bulgaria-4

  1. Разкажете ни за интересна случка от Ваше участие?

Няма да забравя едно мoмиченце на предишното ми участие в базар На горния рафт. Все пак базара е за бижута и аксесоари, а момиченцето /видимо на 4-5 години/, обикаляше щандовете в търсене на визитни картички от всички нас и питаше: Извинете, може ли една БИЖУТКА? Тя беше толкова очарователна, че дълго време ще я помня :)

  1.   Какво промени във Вас правенето на бижута?

Направи ме може би по-чуствителна, по-съпричастна. Промяната определено е положителна, защото работата ми носи удовлетворение за това, че съм станала част от нечии щастлив спомен, че съм го „запечатала”.

  1. Какво е за Вас успеха? Чувствате ли се „успешен“ автор на бижута?

Всъщност, смятам себе си за късметлийка.

  1. Какво да очакваме от Вас „На горния рафт“?

На предстоящото събитие ще покажа страхотни идеи за персонализирани подаръци, както и невероятна възможност да се подготвят за коледните и новогодишните празници навреме.

Още за Невена и марката  Smallprint Bulgaria / Смолпринт България , прочетете тук:

http://blog.marabu.bg/esenni-sreshti-s-nevena-vaseva-ot-smallprint-bulgaria

http://blog.marabu.bg/na-gorniya-raft-vi-sreshta-s-nevena-vaseva

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*