На горния рафт ви среща с Антония Маронова!

na-gornia-raft-predstavia-artoniya

Бижута, вдъхновени от любовта към природата, изработени с умение и всеотдайност, богатство на цветове и идеи. Следва приятна среща с Антония и нейните ръчно правени бижута Artoniya :)

  1. Представи се :)

Казвам се Антония. Финансист по образование и бижутер по призвание. Обичам цветята, планината, морето, йога, книгите и далечните пътешествия.

na-gornia-raft-predstavia-artoniya-2

  1. Кои твои черти те характеризират най-добре?

Желанието ми постоянно да правя нови неща, да уча и да се самоусъвършенствам, непрестанната жажда за развитие. Винаги съм затрупана от различни шантави идеи, които искам да осъществя сега веднага, на момента, определено ми липсва търпение.

  1. Кой е изборът, променил живота ти?

Изборът ми на партньор, изборът ми на работа, като цяло всеки избор е важен и определено променя пътя в живота ни.

na-gornia-raft-predstavia-artoniya-4

  1. На какво те научи изминалата година?

Изминалата година ме научи да не се доверявам на всичко, което виждам и чувам, да ценя малките неща от ежедневието, да слушам повече вътрешния си глас, да се радвам на хората около себе си и да съм благодарна за любовта на семейството си.

  1. Предстои базар. Как развиваш идеята си от вдъхновение до пълна колекция? Кое в работата ти доставя удоволствие и кое правиш с нежелание? Как разпределяш времето си?

За мое голямо щастие с вдъхновението винаги си вървим ръка за ръка. С постоянен труд и опити идеите се превръщат в краен продукт. Обичам да създавам нови модели и да снимам готовите бижута, по-малко удоволствие ми доставя презентацията в социалните медии.

na-gornia-raft-predstavia-artoniya-3

  1. Влияе ли преживяното от теб на творчеството ти?

Разбира се, преживяното винаги се отразява, творчеството е емоция. Може би, за да балансирам някои неща, които ми липсват, заложих на по-цветни модели бижута.

  1. Как настъпващият сезон „влиза” в колекцията?

Обожавам пролетта, не знам дали, защото тогава съм родена или защото е времето на пробуждане за ново начало. Определено пролетта ми действа много вдъхновяващо.

na-gornia-raft-predstavia-artoniya-5

  1. Какво е щастието за теб?

Да следваш сърцето си и да правиш това, което обичаш, подкрепян от хората, които най-много обичаш.

  1. Какво ще сложиш „На горния рафт“ тази година?

Ще представя още по-пъстри и свежи модели бижута, идеални за цветен завършек на визията за пролетно-летния сезон.

Сигурни сме, че срещата с Антония ви заинтригува. Посетете ни, за да изживеете незабравими дни с авторите, участници в пролетното издание на базар за ръчно изработени бижута”На горния рафт”. Датите са 17 и 18 април 2021 година, а мястото –  градината на Once Upon a Time Biblioteka.

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*