На горния рафт ви среща с Милена Илийчкова!

na-gornia-raft-predstavia-svrakite-1

Трепетно ни е! Утре даваме старт на два прекрасни празнични дни и базар за ръчно изработени бижута”На горния рафт”. Част от пролетното издание е и Милена, която някои от вас познават като преподавател в Ателие Марабу и част от екипа ни. :)

  1. Представи се :)

Казвам се Милена и съм автор на бижута с марка Свраките.

na-gornia-raft-predstavia-svrakite-3

  1. Кои твои черти те характеризират най-добре?

Правата крива линия… Определение, дадено ми от моя преподавателка по философия в 10 клас. :) Мисля, че това, което е имала предвид, съм запазила и досега – за добро или лошо! :) Пряма, малко разпиляна в действията си, но иначе отговорна.

na-gornia-raft-predstavia-svrakite-6

  1. Кой е изборът, променил живота ти?

Отговорът ми е естествено продължение на описаните по-горе черти. Доста често се оставям на течението и решенията ми биват потиквани от ситуацията около мен. Бих казала, че огромна насока в живота ми даде попадането в екипа на Марабу :) :)

na-gornia-raft-predstavia-svrakite-4

  1. На какво те научи изминалата година?

Изминалата година ме научи да ценя повече семейството си и моментите, прекарани с тях – това никой покорен „връх“ не може да замени. Също така ме накара да вярвам, че хубавите моменти предстоят и че „спасение дебне отвсякъде“.

  1. Предстои базар. Как развиваш идеята си от вдъхновение до пълна колекция? Кое в работата ти доставя удоволствие и кое правиш с нежелание? Как разпределяш времето си?

Като спомена синци и плетене с тях, много момичета си представят скучни или прекалено пищни бижута. Аз се опитвам да пречупя тази асоциация и да създам новаторска за страната ни, модерна и актуална колекция. Харесват ми предизвикателствата, да създавам обем и геометрични форми. Старая се дизайнът да е изчистен, деликатен, балансиран, което е моята визия за стил, моята същност.

na-gornia-raft-predstavia-svrakite-2

Опитът и знанията, които съм натрупала в работата си в Ателие Марабу, ми „развързват ръцете“, дават ми свободата да пресъздам идеите си. Заснемането на готовите изделия също е интересно предизвикателство. Не до там приятната задача, е „говоренето“ за тях в социалните мрежи. :)

  1. Влияе ли преживяното от теб на творчеството ти?

Да. Хубавите мигове ме вдъхновяват да творя, лошите – те ме подтикват. В работата с ръце медитирам и се отделям от реалността, намирам покой, смисъл и удовлетворение.

na-gornia-raft-predstavia-svrakite-5

  1. Как настъпващият сезон „влиза” в колекцията?

С актуални, тематични цветове, с форми, с липсата или присъствието на обем.

  1. Какво е щастието за теб?

Щастието за мен е състояние на духа.

  1. Какво ще сложиш „На горния рафт“ тази година?

Ще представя микс от емоции. :) Елате, за да видите :)

Заповядайте – събота и неделя, от 10:00 до 19:00 часа в Докторската градина, зад Библиотеката. :) Очакваме ви!

Сподели:
Тази статия е публикувана в Ателие Марабу, На Горния рафт представя.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*