Научихте ли за… Пролетно издание на базар за бижута и аксесоари „На горния рафт“!

38130831_1120700078085676_3194759393895776256

Скъпи приятели, радостни сме да обявим, че през 2019-та година, специализираният базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“ ще има две издания – пролетно и по традиция, есенно, през октомври.

Щастливи сме да ви поканим в Централен Военен клуб на 20 и 21 април 2019 година! Нови автори, дизайнери, доказали качествата си, неустоими предложения и вълнуващи преживявания.

IMG_20181005_170027

Целта ни е богата селекция от различни стилове, техники и материали, с които да се подготвим подобаващо за идващото лято. Ще заложим отново на качество и прецизност при подбора на участниците и вярваме, че техните нови колекции ще удовлетворят търсенията на почитателите на ръчното творчество!

Ще се влюбите в тях от пръв поглед, точно като нас!

IMG_20181007_130018

Завладяла ни е и идеята да помогнем на абитуриентите да открият своя стил, да открият любимата си марка и да се сдобият с уникално бижу.

Пролетта пробужда живот, пролетта пробужда сетивата, жаждата за живот и промяна. Както досега, ще държим на разнообразие сред техниките, използвани от авторите, модерно звучене, неповторимост, изпипана изработка, характер, едностилие.

IMG_20181007_153239

Това са и основните критерии, за които ще следим сред изпратените кандидатури.        


И така, от днес започваме „издирване“ на различни, нови, разпознаваеми, интересни, сръчни, работещи с качествени материали и открили своя стил автори на ръчно изработени бижута и аксесоари!


  • Ако вие сте един от тях, изпращайте ни своите кандидатури, само и единствено на имейл marabu@marabu.bg, не по-късно от 24 Март! Имате време, обмислете добре представянето си и изтъкнете това, което ви отличава като автори.
  • Опишете използваните от вас техники и материали, добавете актуални снимки на бижутата, с които бихте взели участие или дайте линк към интернет или фейсбук страница.
  • Поканата е отворена и към всички, които по една или друга причина, миналата година не са успели да се включат
  • Одобрените кандидатури ще бъдат обявени на 25 Март, така че изчакайте крайния срок. След този срок ще получите имейл с нашия отговор и последващи условия и инструкции.

Очакват ни дни, изпълнени с усмивки и слънчеви срещи,  с добри идеи и настроение!

Датите са 20 и 21 април 2019 г., а мястото – Централен Военен клуб на бул. Цар Освободител №7.

Нека есента не ни се сърди! За да запазим традицията, отсега правим намигване към нея и бързаме да успокоим, че датите 5 и 6 Октомври стават неизменна част от поредицата базари На горния рафт.

Сподели:
Тази статия е публикувана в Предизвикателства и конкурси. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*