Пътеводител на градската кипра: новото обучение в Ателие Марабу!

Blog_16_w28

Вълнувате ли се от идеята да опитате ново хоби, до което не сте се докосвали или да усъвършенствате вече придобити умения? Това лято имаме неповторимо и ексклузивно предложение за всички почитатели на ръчно изработените бижута – тридневно приключение в света на творчеството Пътеводител на градската кипра!

Без капка съмнение, бижутата са истинска страст за всяко момиче! Без тях суетата пред огледалото сутрин, със сигурност би била по-кратка, поне с няколко минути. Знаете ли, обаче, че още по-голяма страст е да правите сами своите бъдещи обици, колиета, гривни и пръстени?

     obuchenie-za-izrabotka-na-bijuta-suetna-kipra  leten-kurs-za-izrabotka-na-bijuta-suetna-kipra

Да твориш, да създаваш красота с ръцете си и тя да бъде забелязвана и оценявана от околните е наистина интригуващо чувство. Ако досега не сте опитвали, вероятно поне ви е минавало през ума, нали? Тук се появяваме ние от Ателие Марабу! Присъединете се към нас през август и изживейте вълшебно лято! За да не прекъсваме планираните почивки и за да могат да ни посетят и момичета от страната, решихме да направим интензивно тридневно обучение. А най-добрата новина е, че ще имате и възможност за избор!

atelie-marabu-diplomni-kolektsii-8  intenziven-kurs-za-izrabotka-na-bijuta-suetna-kipra

obuchenie-za-izrabotka-na-bijuta  obuchenie-za-izrabotka-na-kolieta

Предлагаме два варианта – единият в началото на месеца (5, 6, 7-ми август), а другият – в края (26,27 и 28-ми август). Собственоръчната изработка на бижута е гореща и нашумяла тема, даваща широки полета за изява на авторския талант. Знаем, че в момента информацията е навсякъде около вас – снимки, видеоуроци, статии. Въпреки това, няма нищо по-хубаво от личния контакт и споделяне на опит веднага, на място. В нашето ателие ще се впуснете в истинско творческо приключение, ще срещнете съмишленици и ще създадете плодотворни приятелства.

   obuchenie-za-izrabotka-na-bijuta-ot-manista-tel-medna-1  obuchenie-za-izrabotka-na-bijuta-s-kamani

   obuchenie-za-izrabotka-na-obitsi  obuchenie-za-izrabotka-na-grvini

Двата курса съдържат по осем различни техники за изработка на бижута и всички те дават невероятни хоризонти за развитие и усъвършенстване.  Ние ще ви научим на всичко, за да започнете работа, а защо не и доходоносен бизнес, ще поставим база, с която ще можете лесно да правите бижута с ваш собствен дизайн.

Курсовете ще се проведат в нашето студио. Намираме се на улица Княз Борис I, №71, в самия център на София. Апартаментът ни е в характерен аристократичен дух и разполага с две красиви зали. С много любов и желание се погрижихме да направим мястото уютно и вдъхновяващо, подходящо за различни творчески занимания и срещи. Залата, е практична и модерна и ще бъде на ваше разположение през цялото време.

  obuchenie-za-izrabotka-na-kolieta-tehniki  atelie-marabu-takane-na-stanche

  obuchenie-za-izrabotka-na-bijuta-ot-manista-tel-medna-rabotilnitsa  obuchenie-za-izrabotka-na-bijuta-ot-manista-tel-medna

За всяка тема подготвяме модели, спрямо които върви обучението. Стъпка по стъпка, следвайки нашите напътствия, се достига до резултата и по-бързо се усвояват уменията. Бижутата са подготвени, така че да обхващат, освен конкретна техника, и още допълнителни похвати и трикове. Ще се запознаете с инструменти с различни приложения, ще се докоснете до магията на мънистата, ще извървите пътя на проектирането и дизайна и ще създадете уникални и впечатляващи бижута. За да сме максимално полезни, обучението ще бъде съпроводено от учебник, включващ информация, указания, схеми за всяка от изучаваните техники и бонус допълнителни инструкции за изработка на бижута с наш дизайн. А в края на курса ще подкрепим преминалото обучение и със сертификат, подписан от нас.

     obuchenie-za-izrabotka-na-bijuta-sertifikat  obuchenie-za-izrabotka-na-bijuta-sertifikat-2

     obuchenie-za-izrabotka-na-bijuta-kolektsii-s-bijuta  obuchenie-za-izrabotka-na-bijuta-sertifikat-1

Курсът ще ви даде идеи да съчетавате мъниста с различна форма и цвят, ще отворите пред себе си необятна вселена!

Ние ще сме непрестанно до вас! С готовност ще споделим опит и всичко, което знаем. Добре дошли сте през август!

За повече информация и записване, посетете страницата на училището ни: http://ateliemarabu.com/calendar.php?m=8&y=2016

Ако има нещо неясно, ние сме насреща. Не се колебайте да се свържете с нас на marabu@marabu.bg или на телефон 0887 663 363. Някоя от нас – Йорданка, Милена или Владислава, ще ви отговорим с готовност.

Сподели:
Тази статия е публикувана в Ателие Марабу, Как да направим.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*