Пътувай приятно с TaxiMe до „На горния рафт“ този уикенд!

TaxiMe_x_NaGorniqRaftЗа трета поредна година, приятелите ни от TaxiMe подкрепят Базар за бижута и аксесоари “На горния рафт” с уникален промо-код ATELIE MARABU, който дава 2 лева отстъпка на всички нови потребители при първото им пътуване с TaxiMe.

За да се възползвате, е необходимо само да изтеглите приложението от Google Play или App Store (в случай че все още не сте го направили) и да въведете промо-кода в Меню/Промо код преди началото на курса.

TaxiMe_x_NaGorniqRaft1

TaxiMe те свързва с повече от 4000+ коректни и любезни шофьори в София. Качеството се гарантира чрез строга селекция и контрол на шофьорите, както и чрез всекидневна обратна връзка от клиентите.

Иновативният алгоритъм на TaxiMe комбинира всички важни критерии, свързани с пътната обстановка, за да гарантира, че максимално бързо ще получите възможно най-добрия шофьор – с пълна информация за шофьора, колата и приблизителната сметка за курса.

В TaxiMe, може да платите, както ви е най-удобно – в брой или с карта. Но, ако добавите своята карта Visa като начин за плащане, ще получите специална отстъпка от 5 лева за следващите ви 3 пътувания, платени с карта Виза.

TaxiMe_x_NaGorniqRaft12

А ние ви съветваме да се възползвате от предложението им още тази събота и неделя. Като крайна точка от пътуването и началото на вашата пролетна разходка, определете Централен Военен клуб и На горния рафт.  Няма да съжалявате, защото гарантирано ще откриете новото допълнение към стила си!

Повече за TaxiMe може да видите на техния уебсайт или профилите им във Faceboоk и Instagram.

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*