Помните ли първото си посещение в Ателие Марабу? :)

Marabu-blog-pomnite-li-parvoto-si-poseshtenie-v-atelie-marabu-var3-615Правенето на бижута е вълшебство без възрастови ограничения, носенето на бижута – също! :)

Колкото и да го харесваме, лятото върви към своя край. На прага ни е обагрената в пастелни цветове, мечтателна и вдъхновяваща есен. Събрали лъчите на слънцето, ще се завърнем към забързаното ежедневие на града и работата си. Екипът ни също се подготвя за старт на новата учебна година в Ателие Марабу. Навършваме 9 години! Пораснали, горди и щастливи ви очакваме отново в нашето ателие, за да споделяме творчество и емоции!

meditatsia-s-manista

През годините често срещахме хора, които мечтаеха да се докоснат до творчество в живота си, но не бяха сигурни с какво да започнат, към кого да се обърнат. Във времето открихме, че креативността е нещо, от което се нуждаем. Това не е само мнение, което споделяме ние, а и научно доказани факти. Всеки занимавал се с изкуство е усетил прилива на щастие, спокойствие и настроение. Често сравняват творчеството с медитация, заради фокусирането и успокояващото въздействие върху ума и тялото.

meditatsia-s-manista-tehniki-za-izrabotka-na-bijuta-1

Да си креативен изисква време и търпение. По тази причина често казваме, че това не е за нас, продължаваме напред, забравили за своите желания. Творчеството е пътя, по който ще срещнем трудности, ще допуснем грешки, но ще извървим. Ателие Марабу ви предлага: Нека го направим заедно! Нашият опит, подготовка и възможности ще ви помогнат да откриете твореца в себе си :)

urotsi-izrabotka-na-bijuta-1

Ако смятате, че творчеството ще ви помогне да откриете себе си, то приемете обучението при нас не като лукс, а като необходимост.

Разгледайте програмата ни за месец септември и ни пишете, ако имате въпроси или предложения: http://ateliemarabu.com/calendar.php

Untitled-1

Сподели:
Тази статия е публикувана в Ателие Марабу, Училище по дизайн. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*