Приказна Коледа с На горния рафт и Nebula Jewelry!

predstaviyane-na-gorniya-raft-Nebula-Jewelry-1

Какво е Коледа без магия? С вълшебни наричания, бляскав звезден прах и красота от земните недра, към празничното издание На горния рафт ще се присъединят бижутата Nebula Jewelry. Техен автор е чаровната Цветомира Вълчева, която познавате от предходни наши базари. 

  1. Какво е за теб Коледа?

Коледа за мен е време за семейство, времето, когато наистина мога да си почина и да си кажа „Това беше за тази година“. Времето, когато се замислям за целите си – постигнати и бъдещи.
На Коледа всички хора вярват в магическото и в доброто, а и са някак по усмихнати.

predstaviyane-na-gorniya-raft-Nebula-Jewelry-3

  1. Каква е твоята коледна картичка към любими хора и последователи?

Бъде здрави и добри. Усмихвайте се повече. Правете поне по едно „добро“ на ден и света ще стане по-хубаво място. Обичайте, за да бъдете обичани.

predstaviyane-na-gorniya-raft-Nebula-Jewelry-4

  1. С какво ще ни изненадаш през декември „На горния рафт“?

Ще изненадам с нови комплекти, които ще са подходящи за предстоящите празници. Много нови цветове и комбинации на копринени нишки и минерали. Има още време, може и аз самата да се изненадам, осенена от някоя муза в последния момент.

predstaviyane-na-gorniya-raft-Nebula-Jewelry-2

Толкова нежни и деликатни, вплели в себе си значенията на естествените камъни! Какъв по-хубав коледен подарък от ръчно правеното бижу! :) Заповядайте На горния рафт и несъмнено ще можете да изберете. Запомнихте ли? 17, 18 и 19 декември, в градината на Grand Hotel Sofia.

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*