Приказна Коледа с На горния рафт и Nimeria Shop!

predstaviyane-na-gorniya-raft-Nimeria-Shop-1

Декември е…, месец за подаръци! Често забравяме, че е студен и мразовит, в очакване на Рождество Христово! Ще закичим входа с коледен венец, ще подготвим коледна покривка, ще се сдобием с рецепта за най-вкусните и ароматни сладки и ще мечтаем… Декември е… вълшебство! Но засега нека се насладим на дните, в очакване на коледното издание на базар „На горния рафт“, на предстоящото удоволствие от срещата с най-добрите и разпознаваеми творци!

Следва коледното пожелание на прекрасната Преслава Маринова, която твори страхотните бижута Nimeria Shop.

  1. Какво е за теб Коледа?

През  годините разбирането ми за Коледа се промени драстично. На 10, например, предполагам съм се радвала на коледната украса, лампичките, подаръците и приповдигнатото настроение на хората около мен – като всяко дете. Като по-голям човек се наслаждавам на аромата на домашна храна, топлината и спокойствието, с които се опитвам да се обграждам. Коледа е състояние на душата, а нагласата и усещането зависи от нас да поддържаме не само около няколко дни в календара.

predstaviyane-na-gorniya-raft-Nimeria-Shop-2

  1. Каква е твоята коледна картичка към любими хора и последователи?

Никога не съм можела да се събера в символите, които форматът „картичка“ позволяват, хаха. Надявам се това, което оставя като усещане в близките си хора и прекрасната общност, която съм събрала с Nimeria Shop, да е стоплящо сърцето.

predstaviyane-na-gorniya-raft-Nimeria-Shop-5

  1. С какво ще ни изненадаш през декември „На горния рафт“?

Ще изненадам и себе си, защото този път съм оставила творческото вдъхновение да ме води и още нямам ясна представа къде ще ме отведе. Едно е сигурно, ще ги поръся с щипка блясък, чаена лъжичка вдъхновение и цяла чаша любов.

predstaviyane-na-gorniya-raft-Nimeria-Shop-4

Декември е… усмивки, ръчно изработени подаръци, с внимание, нежност и обич! Заповядайте на 17, 18 и 19 декември 2021 г. в градината на Гранд Хотел София!

predstaviyane-na-gorniya-raft-Nimeria-Shop-3

 

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*