Приказна Коледа с На горния рафт и Petya’s jewelry!

predstaviyane-na-gorniya-raft-Petya's-jewelry-615

Приятели, пред прага сме на едни от най-светлите християнски празници – Коледа! Края на годината е повод за равносметка, но и време да погледнем в душите си, да дарим внимание и щастие, да отворим ума и сърцето си за доброто, да допуснем вярата в душата си.

Коледа е празник на семейството, на близостта, наситен с обич и уют. Коледа е сняг, шейни, аромат на канела и шоколад, топлина. Коледа е чувство, спомен, носталгия, любима мелодия или филм. Коледа е магия, вълшебство, вяра в доброто и любовта. Коледа е надежда, красота и мечти. Коледа е да си припомним кои сме и кои са важните неща в живота ни. Коледа е вяра!

Тази година, за пръв път, решихме да организираме коледно издание На горния рафт и заедно със страхотните автори да допринесем за магията на най-топлия семеен празник! В очакване на нашата празнична среща, попитахме авторите какво е за тях Коледа, с какво я свързват и какво си пожелават – на себе си и на своите последователи. Представянията ни започват с Петя Миланска и нейните очарователни бижута Petya’s jewelry.

  1. Какво е за теб Коледа?

За мен Коледа е време със семейството, празник с много усмивки, топлина и обич.

predstaviyane-na-gorniya-raft-Petya's-jewelry-615-2

  1. Каква е твоята коледна картичка към любими хора и последователи?

Весели и светли празници! Желая ви здраве, късмет и сбъднати мечти. Бъдете щастливи!

3

  1. С какво ще ни изненадаш през декември „На горния рафт”?

Подготвям нова колекция бижута.

predstaviyane-na-gorniya-raft-Petya's-jewelry-615-1
Все още има време, но въпреки това ви съветваме да си запазите датите – 17, 18 и 19 декември! Мястото е различно и ново за нас – градината на Гранд Хотел София, която притежава толкова красива атмосфера. :) Ще бъдат три дни, наситени с вълшебства и изненади, три дни, през които ще можете да обмислите и набавите коледните подаръци за своите любими хора!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*