Приказна Коледа с На горния рафт и Sealed.Waves!

predstaviyane-na-gorniya-raft-Sealed.Waves-2

Какво ще кажете за морска пяна, запечатана във впечатляващи бижута? Това са Sealed.Waves, а зад марката стои чаровната Мария Кръстева. Страхотните модели тя изработва от смола, което ги прави леки и въздушни, а всеки един е уникален, носи със себе си мечтание и емоция.

  1. Какво е за теб Коледа?

Коледа за мен е олицетворение на уюта, семейството и празнуване с близки приятели. Това е момент, в който имам възможност да оценя това, което имам и да бъда благодарна. А също така е и повод за най-различни DIY проекти за украсяване и опаковане на подаръци :)

predstaviyane-na-gorniya-raft-Sealed.Waves-3

  1. Каква е твоята коледна картичка към любими хора и последователи?

Тази коледна картичка е разбира се ръчно направена, с много любов, с цел да предизвикам топли чувства. Обичам да оставям нещо от себе си у другите и то е заредено с положителна енергия.

predstaviyane-na-gorniya-raft-Sealed.Waves-4

  1. С какво ще ни изненадаш през декември „На горния рафт“?

Приготвила съм много модели, които за първи път изработвам, вдъхновени специално от вълшебните празници. Въвеждам нови материали като златен лист, както и нови тъмни наситени цветове с блясък, за да сме в унисон с празничното настроение! Изработила съм също така оригинални коледни висулки, които съчетават любовта към морето с вълнението по празниците :) Нямам търпение да ви представя Коледната колекция на Sealed.Waves „На горния рафт“!

predstaviyane-na-gorniya-raft-Sealed.Waves-5

Прекрасни новини! С нетърпение очакваме коледния базар На горния рафт! А вие? :) Ще бъде вълшебно! Сигурни сме :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*