Приказна Коледа с На горния рафт и Vitral Art glass studio!

predstaviyane-na-gorniya-raft-Vitral-art-glass-studio-1

Подготовката за най-светлите и уютни празници започва още в началото на декември. Да избереш подарък за близките хора, да ги изненадаш приятно, да доставиш дар, който вълнува, всичко това е част от настроението на идващите дни. А какъв по-добър избор от ръчно изработения подарък! В него са вложени послание, емоция, в него е споделена радостта от живота и творчеството.

  1. Какво за теб е Коледа?

Коледа е повече от реклама на Кока-Кола, повече от намаленията в различните магазини, повече от трилогията „Сам Вкъщи“ и повече от песен на Марая Кери. За нас, тя е перфектния подарък не само за нашите клиенти, но и дар за самите нас, както и за хората, които са близо до нас и изпълват дните ни.

predstaviyane-na-gorniya-raft-Vitral-art-glass-studio-2

  1. Каква е твоята коледна картичка към любими хора и последователи?

Приятели, пожелаваме ви весела Коледа, изпълнена с усмивки и щастливи моменти с любимите хора покрай вас. Желаем ви и приятни новогодишни празници, поднесени с купища желания, които да сбъднете през идната 2022 година.

predstaviyane-na-gorniya-raft-Vitral-art-glass-studio-3

  1. С какво ще ни изненадаш през декември „На горния рафт“?

За тазгодишния базар сме подготвили куп изненади за всички. Перфектният подарък за най-добрата майка, най-вярната приятелка, за любим мъж или просто приятел:) Заповядайте на нашия щанд и се насладете на ръчно изработени бижута с отлично качество.

predstaviyane-na-gorniya-raft-Vitral-art-glass-studio-4

Следете коледните картички на нашите автори и изберете вашето бижу На горния рафт!  Ще ви очакваме на 17, 18 и 19 декември 2021 г. в градината на Гранд Хотел София, за да се насладим на красотата на ръчно правените бижута. :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*