Пролет 2022: „На горния рафт“ ви среща с bloop!

na-gornia-raft-predstavia-bloop-1

Валентина Томова е специалният ни гост На горния рафт тази пролет. Тя изработва стилни, изискани и много красиви украшения за дома в скандинавски стил. Изпипани до съвършенство купички, поставки за свещи, дребни вещи или бижута са сред нейните предложения. С по-ярки и свежи или нежни и пастелни комбинации, bloop ще се впишат лесно и естествено в празничния или всекидневния уют на дома ви. Запознайте се с нея. :)

„Аз съм от хората, които биха искали да сменят професиите си през не особено дълги периоди от време и смятам това за напълно естествен процес, макар и не съвсем възможен. Израснала съм в град, в който всеки пети има занаят, включително и майка ми, която е рехабилитатор и след като се върнеше от белодробната болница, в която работеше, влизаше в ателието за кожени облекла. Това е възможно най-здравословният пример, който съм имала пред себе си – да бъдеш задълбочен в една основна професия и да менажираш щастието, като прескачаш до друга паралелна реалност, в която позволяваш на въображението да живее собствен живот.

na-gornia-raft-predstavia-bloop-4

na-gornia-raft-predstavia-bloop-7

Един следобед малкият ми син тихомълком се бе промъкнал в много приятното ми и обляно отвсякъде в светлина ателие на тавана и докато творя, чувам глас от стълбата: „Журналистка, която прави декорации за дома. Хм, много интересно.“

na-gornia-raft-predstavia-bloop-3

Сякаш няма съвсем съзнателен спомен за предишните ми креативни хобита, които така и не превърнах в устойчив бизнес, вероятно, заради съдружие с приятели, както е всеизвестно, че не се прави. Слава Богу, с някои успяхме да останем близки и се радвам, че днес получавам подкрепата им. Затова сега съм сама и е много трудно да се справям с всичко, което е видно и от липсата на количествено съдържание в инстаграма на bloop, но пък изключително ме бива в монобрейнсторминга и категоричното взимане на решения, без да се допитвам до някого. На последното се научих и поради липса на работен партньор, а и е логично стечение на обстоятелствата, заради обичайното ми желание аз да водя парада.

na-gornia-raft-predstavia-bloop-5

Минималист съм, който има своите чести пристъпи на еклектика. Ризите в гардероба ми са разделени на три – черни, светлосини и бели, а отсреща им – щендер с крещящи рокли във всевъзможни цветове и принтове. Точно, както и декорациите, които правя.

na-gornia-raft-predstavia-bloop

Някои са в спокойни земни тонове, с ефект на мозайка (и се шкурят упорито и продължително на ръка), които си представям, че по съвършен начин се сливат с интериора на небрежно разточителна тосканска вила. Другата част са като сноп балони и спомен за лепкав захарен памук в лунапарка и за да не се чудя кой цвят да избера, избирам всички, които се предлагат. Но все пак решавам да обособя всичко в колекции и да сугестирам моите клиенти при избора на продукт – дами и джентълмени ли са или деца. Или и двете. Като мен.“

na-gornia-raft-predstavia-bloop-6

Убедени сме, че изделията, изработени от Валентина, макар и различни от спецификата на базара, ще бъдат идеален и красив завършек на цялостния ни подбор от талантливи автори на бижута. Ефектни, стилни и чаровни, нейните творения биха стояли чудесно в декора на вашия дом. Заповядайте при нас, утре след 10:00 часа На горния рафт! :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*