Пролет 2022: „На горния рафт“ ви среща със State of Heart!

na-gornia-raft-predstavia-State-of-Heart

Днес ще ви срещнем с едно чаровно момиче, което върви по пътя на мечтите си и ги сбъдва. С разнопосочни търсения и идеи, но и с изградена концепция за своята марка е Антоанета Бонева и не случайно State of Heart, за кратко време, успя да спечели сърцата ви :)

 1. Представи се :). Какво трябва да знаем през 2022 година за теб и
  марката бижута, които изработваш?

Аз съм Антоанета Бонева и съм човекът зад State of Heart. 2022-ра е година на много промени за мен, в личен и професионален план. Нови образи, материали и много експерименти минават през творческия процес. Имам толкова идеи, че чак ми е трудно да се спра на финален модел. Затова и обичам живата връзка с хората и комуникацията през социалните мрежи. Обратната връзка, която ми дават моите момичета, е водещата сила при изграждане на нова колекия.

na-gornia-raft-predstavia-State-of-Heart-2

 1. Кога разбра, че искаш да се занимаваш с творчество и приемаш ли създаването на бижута за свое призвание ?

Винаги съм знаела, че творчеството е това, което ме кара да се вълнувам. Стартирах бранда си през юни 2020, а висшето си образование завърших през юли 2020, точно в началото на пандемията. Защитата на дипломната ми работа беше точно ден след първия ми самостоятелен базар. Това беше и моментът, в който трябваше да реша дали да преследвам мечатата си и да се гмурна в света на интериорния дизайн или да скоча още по-надълбоко и да се отдам изцяло на бижутерството. Определено съм щастлива с избора, който направих – бижутата са моето любимо ежедневие и се радвам, че имам приятели, които ме предизвикват от време на време с различни интериорни проекти :)

na-gornia-raft-predstavia-State-of-Heart-3

 1. Чувстваш ли се горд с творчеството си? Кое ти дава повод за това?

Да, горда съм! За по-малко от две години успях да създам бранд, който е разпознаваем, създадох безценни приятелства и се обградих с пъстри и колоритни хора.

 1. Кой е най-големият ти успех до сега?

Най-големият ми успех е това, че съм мотивирана и вдъхновена. Да твориш постоянно нови и различни бижута, да създаваш тематични колекции не винаги се случва лесно. Когато усетя, че се уморявам, си давам ден-два почивка. След известно време, ръцете ме засърбяват и тогава сядам на работната маса и се случват най-любимите ми бижута :)

na-gornia-raft-predstavia-State-of-Heart-5

 1. Когато създаваш бижу, когато твориш, какво е настроението, което те води?

Винаги създавам бижута, когато съм в добро настроение. Енергията и желанието са много важни за мен. Обичам всяко бижу, което създавам. Ако работя без желание, насила, нещата просто не се случват.

 1. За какво мечтаеш и има ли граници въображението ти :) ?

Мечтая постоянно, мечтая си за спокойствие, вдъхновение и щастие, за нови върхове, към които да се стремя, за далечни пътешествия и най-вече удовлетворение.

na-gornia-raft-predstavia-State-of-Heart-4

 1. Как се промени ти и творчеството ти през последните две години?

Последните две години ме научиха да съм по-уравновесена и спокойна, да подхождам към всяка идея с интерес, вместо със страх. Осъзнах, че мога да експериментирам с материалите, които използвам, без да изпитвам притеснение от непознатото.

 1. Как виждаш бъдещето си?

Изпълнено с вдъхновение :)

na-gornia-raft-predstavia-State-of-Heart-6

 1. Ще се срещнем на Цветница… Имаш ли любимо цвете и кое е то?

Хм, сложен въпрос.. харесвам вечно зелените растения, също и малките цитрусови дръвчета. На тялото си пък имам роза и божури – тях също много си ги харесвам.

 1. Какво да очакваме от теб „На горния рафт“?

В пролетната си колекция съм включила нови модели с обемни триизмерни форми, флорални мотиви и свежи цветове, както и някои от класическите ми бижута, в нови нюанси – любимите на всички Pebbles и моите фаворитки мини възелчета.

Делят ни два дни от началото! Тази събота и неделя, 16 и 17 април 2022 година, градината зад Националната библиотека, среща „На горния рафт“!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*