Пролет 2022: „На горния рафт“ ви среща с Kristy’s Jewelry!

na-gornia-raft-predstavia-Kristy's-Jewelry-1

Колко много вълшебни бижута са подготвили за вас участниците в На горния рафт! Сигурни сме, че най-впечатляващите ще ви представят директно на базара! Затова, не пропускайте да ни включите в празничната си градска разходка. :) С перли Сваровски, кристали, фини метални елементи и много цвят, ще ви посрещне на щанда си Кристина. Ето какво ново се случва с нейните бижута Kristy’s Jewelry

  1. Представи се :). Какво трябва да знаем през 2022 година за теб и
    марката бижута, които изработваш?

Казвам се Кристина и стоя зад бижутата Kristy’s Jewelry от близо 7 години. Нежни и цветни ежедневни бижута, основно обици, съчетание между метални елементи и бляскави перли, кристали и мъниста. В допълнение на ежедневната линия бижута, се появиха колие и гривни от текстилни конци, които са предпочитан избор на много дами. Цикламеният цвят, присъстващ навсякъде в марката, кокетното момиче с цветни бижута от логото и слоганът „Твоето бижу, това си ТИ!“ са в основата на бижутата Kristy’s Jewelry.

na-gornia-raft-predstavia-Kristy's-Jewelry-3

  1. Кога разбра, че искаш да се занимаваш с творчество и приемаш ли създаването на бижута за свое призвание?

Преди около 8 години. По хубаво стечение на обстоятелствата, когато в изключително натоварен за мен период не успявах да намеря точно „моите“  бижута, предпочитаните от мен обеци и гривни. Реших да опитам сама, съчетавайки материали и цветове и резултатът ме вдъхнови да продължа. Гледах видеа, купих си книги с различни техники, за да експериментирам и да видя кое е моето нещо. Определено и към днешна дата мога да кажа, че обичам работата с мъниста, перли, бляскави елементи и кристали, които влагам в модели обеци и гривни.

  1. Чувстваш ли се горд с творчеството си? Кое ти дава повод за това?

Чувствам се себе си и доволна от това, което правя и мисля, че това е най-важното. А когато е оценено и от жените, носещи и подаряващи моите бижута, се чувствам щастлива.

  1. Кой е най-големият ти успех до сега?

Радостта, благодарността и милото отношение на клиентите към мен и моите бижута. Отношението, което получавам, е най-важното за мен и го смятам за успех в годините.

na-gornia-raft-predstavia-Kristy's-Jewelry-2

  1. Когато създаваш бижу, когато твориш, какво е настроението, което те води?

Когато създавам модел обеци или избирам нова цветна комбинация за любим модел колие, радостта, усмивките и нетърпението, с което клиентите, всъщност в огромна степен вече мои приятели, очакват своето бижу, направено точно за тях.

  1. Как се промени ти и творчеството ти през последните две години?

Добавих един модел колие текстилни конци, което всеки път ме изненадва колко различно може да бъде спрямо избраните цветове. То се превърна в най-харесваното бижу, което впоследствие допълних с гривна и се превърна в сет Грейс. Промяната, която дойде в този период, беше свързана с това, че спрях да използвам естествените камъни, като основен дотогава материал, и обърнах повече внимание на по-нежни и бляскави елементи – перли, кристали и цветни мъниста.

na-gornia-raft-predstavia-Kristy's-Jewelry-4

  1. Как виждаш бъдещето си?

Виждам се с клещи в ръце и разпиляни много материали около мен в ежедневието, с още повече живи срещи с хората, за които правя бижутата, и развила себе си с още нови техники, които да дадат нотка свежест в дизайна.

  1. Ще се срещнем на Цветница… Имаш ли любимо цвете и кое е то?

Ще донеса със себе си моята любима цикламена мини-орхидея. Нежна и в любимия ми цвят, изцяло отговаряща и на духа, който носят бижутата Kristy’s Jewelry.

И още много вълшебства и цвят очаквайте На горния рафт. Стискаме палци за хубаво време и слънце, за да се насладим заедно на вълнуващото преживяване в градината зад Библиотеката! Заповядайте утре след 10:00 часа! :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*