Пролетни трепети: На горния рафт и Smallprint!

na-gornia-raft-predstavia

Ако сте романтична натура и желанието ви е да запазите спомените живи, да запечатате всяка емоция в бижу, то следващият автор е точно за вас!

Нейната работа е отпечатък с лична история и красиво послание, съхранява чувства, вълнения, страст, по традиция във времето на базара, предлага най-атрактивните отстъпки, днес срещата ни е с Невена Васева и Smallprint България!

  1. Представи се. :)  

Казвам се Невена Васева и вече 5 години представям своите идеи за персонализирани подаръци, изработвайки сребърни бижута с отпечатъци – на хора и домашни любимци.

3

  1. Какво е най-голямото ти постижение до момента?

Ще споделя с вас една история. Със следните думи, една дама ми се обади за нова поръчка: „ Невена, ти със сигурност си присъствала на раждането на сина ми. Заедно с дъщеря ми бяхте с мен през цялото време, тъй като медальона, с нейния отпечатък, беше единственото нещо, което можех да нося със себе си по време на второто раждане. Думи като тези ме карат да летя и да смятам работата си за постижение.

1

  1. Създавайки колекция, можеш ли да разпознаеш кой от моделите ти ще бъде най-харесван?

До момента винаги наблягах на отпечатък на ръчички и крачета. Сега обаче, ще се постарая да ви впечатля с бижута с увеличен пръстов отпечатък. Те са по-модерни и абстрактни. Отново носиш любимия със себе си, но за останалите, остава малка загадка какво точно е твоето бижу :)

2

  1. Правиш ли компромиси в работата си и с какво?

Само с времето и сроковете за изработка.

  1. Какви са твоите слабости и пречат ли те на творческия процес? Остава ли време за тях :)

Всеки човек има слабости. Понякога пречат, друг път – дават добър урок.

  1. Да очакваме ли от теб пролет „На горния рафт“? 

Разбира се, особено в настроението. :)

Тази събота и неделя, 13 и 14 април 2024 година, ще се потопим в пъстър свят наситен с емоция, красота и послание! Заповядайте в Централен военен клуб от 10 до 19.30 ч  и изберете своето ново бижу, запознайте се с неговия автор, създайте приятелства, които ще останат във времето :)

Очакваме ви!

Благодарим на отзивчивата Силвия от Her Startup, която стана наш партньор в отразяването на събитието!

her_start_up_logo_web

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*