Специални цени на нашите индивидуални уроци за изработка на бижута!

Ако изолацията в последните месеци ти е дошла малко в повече, ако имаш мечта или копнееш да направиш промяна… Може би 2021 ще е твоята година :)

Ако не сега, кога? Последвай своята страст, а ние ще сме насреща, така че да избегнеш много грешки и спънки по пътя :)

Ако обичаш работата с ръце, ако вече си се докоснала до приложната бижутерия или просто усещаш, че ще ти допадне, може би следващата стъпка е да подходиш внимателно към идеята. Предлагаме ти да работим заедно и да ти помогнем в постигането на твоята мечта.

urotsi-za-izrabotka-bijuta

Отдай се на предизвикателството да учиш и може би скоро ще организираш своето лично творческо местенце, в което царят твоите правила, виждания и ценности.

Дългата изолация ни подтикна да помислим за теб и твоето спокойствие. В нашето ателие започнахме да организираме курсове при силно ограничен състав и при спазване на всички противоепидемични мерки.

urotsi-za-bijuta

Въпреки това, за момичетата, които биха се чувствали по-сигурни в индивидуална среща, имаме специални цени на нашите частни уроци. Те са идеален вариант за обучение по конкретна, желана от курсиста тема, по избран от него модел и цветове на използваните мъниста и материали, при напълно отдадено внимание от страна на един от нашите квалифицирани преподаватели и всичко това – в една по-спокойна и комфортна среда.

Специалните ни цени ще важат до края на месец март, при предварително уговорено посещение в работно време, от понеделник до петък. А те са:

    • 3 астрономически часа – 60 лева
    • 6 астрономически часа – 100 лева

Това, всъщност, са малко повече от 30% отстъпка от редовните ни цени за индивидуални обучения, а по-надолу ще оставим информацията за тях, за да сверите.

За да се възползвате, необходимо е да направите предварителна заявка за избрана техника и удобно време на имейл marabu@marabu.bg или чрез контактната форма на страницата с частните уроци в сайта на училището тук. Повече информация можете да получите на телефон 0887 663 363 или на същия имейл.

Ние сме сигурни, че всеки може да прави бижута и всеки може да постигне мечтата си! …Ние можем, значи и ти можеш :)

П.П. Редовната ни цена за един човек е 30 лева за един учебен час (45 минути) и 150 лева за шест учебни часа (270 минути). За още по-продължителен период и взависимост от избраните техники, обикновено също предлагаме отстъпки.

Сподели:
Тази статия е публикувана в Ателие Марабу. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*