TaxiMe и Visa “На горния рафт”

FB_Post_Visa15lv_na_gorniq_raft2За втора поредна година приятелите ни от TaxiMe подкрепят Базар за бижута и аксесоари “На горния рафт”, като този път предлагат на всички наши участници и гости, още по-атрактивни условия при пътуване с TaxiMe – 15 лв. в 3 отстъпки по 5 лв.

За да се възползвате, е необходимо само да изтеглите приложението от Google Play или App Store (в случай че все още не сте го направили), да регистрирате своята карта Visa и да я посочите като метод на плащане, когато пътувате с TaxiMe – подробни условия на кампанията може да откриете тук.

TaxiMe_na_gorniq_raft_1

Следвайки световните тенденции и нарастващия брой на електронни плащания, TaxiMe не закъснява да предложи и това удобство на своите клиенти. Партньорството им със световния лидер в сферата на дигиталните разплащания – Visa, им позволява да направят пътуването с такси още по-приятно и безпроблемно.

За да подсигурят по-високо ниво на защита, ТaxiMe залагат на платформата еPay – сертифициран доставчик на платежни услуги в съответствие с правилата на международните картови организации. Вече повече от 10 години ePay прилага изискванията за сигурност на стандарта PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) при съхраняване, обработка и предаване на данни за плащания на картодържатели, а също така и най-високия сертификат за сигурност от VISA.

TaxiMe_na_gorniq_raft_2

Ето и какви са ползите от електронното плащане през приложението TaxiMe:

  • Плащането се извършва автоматично – без никакви усилия от Ваша страна;
  • Защитата на Вашите данни е 100% гарантирана;
  • Пътувате дори, когато не разполагате с пари в брой;
  • Получавате имейл с детайлно описание на всяко пътуване и транзакция;

Благодарение на TaxiMe и Visa сега можете да се възползвате от всичко това +  15 лв. в отстъпки за първите 3 пътувания, платени с карта Visa през приложението.

TaxiMe_na_gorniq_raft_3

TaxiMe свързва над 350 000 клиенти с повече от 3000 коректни и любезни шофьори в София. Качеството се гарантира чрез строга селекция и контрол на шофьорите, както и чрез всекидневна обратна връзка от клиентите.

Иновативният алгоритъм на TaxiMe комбинира всички важни критерии и взима предвид пътната обстановка, когато търси такси наблизо, гарантирайки, че клиентът максимално бързо ще получи възможно най-добрия шофьор – с пълна информация за самия шофьор, колата и приблизителната сметка за курса.

Повече за TaxiMe може да видите на техния уебсайт или профилите им във Faceboоk и Instagram.

*Кампанията се провежда до 31.12.2018г. вкл. или до изчерпване на промоционалния брой отстъпки. Право на участие имат всички притежатели на карти Visa, дебитни или кредитни, издадени на територията на България преди 25.04.2017 г.

А ние ви съветваме да се възползвате от предложението им още тази събота и неделя. Като крайна точка от пътуването и началото на вашата есенна разходка, определете Централен Военен клуб и На горния рафт :) :) Няма да съжалявате, защото гарантирано ще откриете новото допълнение към стила си :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*