Топ 5: камъни за пари!

Blog_15_w46-top-pet-kamani-za-pari

Днес ще  споделим интересни факти  за вълшебните камъчета, които ще ви помогнат да привлечете парите и късмета на своя страна.

Много хора свързват сполуката с парите или по-точно с количеството им :). Ние вярваме, че щастието се крие в радостните моменти, споделени с любими хора. Наближават празници, изпълнени с очаквания за промени, просперитет и успех. Тигрово око, цитрин, малахит, слънчев камък и нефрит могат да бъдат добри помощници в сбъдването на нашите желания или поне да засилят вярата в самите нас.


Тигрово око

Тигровото око е красив камък, златисто-кафяв кварц, който дарява енергия, смелост и късмет. В историята е описано, че се е използвало и за защита. Римските войници са го носели по време на битка, за да ги предпазва. Този прекрасен камък, съчетаващ енергията на земята и топлината на огъня е идеален за хора, които се нуждаят от увереност, за да постигнат целите си. Носете го и той ще ви помогне да привлечете богатството към себе си и да постигате успехи в бизнеса, да се сдобиете с благополучие. Той е камъка на банкери, застрахователи, брокери и инвеститори. Не пропускайте в новогодишната нощ да си сложите бижу с тигрово око.

                   estestveni-kamani-za-pari  poluskapotsenni-kamani-za-pari


Цитрин

Обагрен във всички оттенъци на жълтото, неслучайно цитринът е смятан за камък на успеха и позитивните мисли. В стари времена той се е носел за защита, а в Древен Рим се е смятало, че развива красноречието и укрепва паметта, затова оратори и сенатори са имали в себе си кристали цитрин. Поел положителната енергия и топлина на слънцето, той ни дава самочувствие, щастие в моментите, в които най-малко очакваме, подобрява взаимоотношенията в семейството, предпазва и подчертава радостта в живота. Известен като „камъка на търговеца”, цитрина привлича богатството и ни помага да го задържим. За да имате повече парички през новата година, носете малък камък цитрин в джоба.

                   poluskapotsenni-kamani-za-pari-1  estestvei-kamani-za-pari-2


Малахит

Малахитът е известен от древността и има дълга история. Редуващите се по яркост и наситеност зелени слоеве образуват шарки и това превръща камъка в един от малкото разпознаваеми на пръв поглед. Прекрасен балансиращ кристал, той ни пази при неприятни ситуации, засилва интуицията, улеснява общуването. Малахитът е камък, изпълняващ желания, известен и като детски амулет. Ще привлечете парите към вас, ако сложите малахит в портфейла си. Може да го носите със себе си и при бизнес срещи. Няма да сгрешите, ако подарите бижу с този камък на художници, литератори, журналисти и пътешественици. Силната  му енергия ще ги дари с хармония.

                   estestveni-kamani-za-prosperitet  estestveni-kamani-za-prosperitet-1


Слънчев камък

Слънчевият камък е вдъхновяващ, носи жизнерадост и засилва нашата добронамереност и интуиция. Този кристал ще повиши самочувствието ви, ще помогне да погледнете на света с доверие и оптимизъм. Нюансите му са червено-оранжеви понякога със златни отблясъци, а силата му се освобождава в моменти на финансова нестабилност. Пълен с жизненост и положителна енергия, слънчевият камък ще ви помогне да подобрите финансовото си състояние.

                     poluskapotsenni-kamani-za-pari-3  poluskapotsenni-kamani-za-pari-6


Нефрит

Нефритът е камък на просперитета и мъдростта. Почитан от древността в различните части на планетата и като камък пазител, камък на късмета и успеха, камък на любовта и хармонията, а в Китай се смята за свещен. Като кристал, който дава енергия и помага на ума, въображението и мислите, той може да се използва, за да донесе пари в живота ви. При вземане на важно решение свързано с бизнеса, дръжте до себе си нефрит.

                  poluskapotsenni-kamani-za-pari--4  poluskapotsenni-kamani-za-pari-5

А ако желаете да изработите своя нов талисман с малахит, тигрово око или кварц – сега е момента! В каталога на нашия онлайн магазин за мъниста marabu.bg, те са с изкушаваща отстъпка. Пазарувайте тук: Творческа сряда

Желаем усминати събота и неделя!

Сподели:
Тази статия е публикувана в Любопитно. Запазете постоянна връзка.

3 Responses to Топ 5: камъни за пари!

  1. Диди says:

    Много полезна статия, благодаря ви! :)

  2. Стефи says:

    Много харесвам полускъпоценни камъни :)

  3. Tendencies says:

    Ужасно много харесвам полускъпоценни камъни..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*