Цели, които да следвам през 2019-та: Номер 1, да творя…

Blog_19_01-tseli-koito-da-sledvam-prez-2019-nomer-edno-da-tvoria-615

Настъпването на нова година често е време и за ново начало. Понякога, след празниците, ежедневието ни поема и забравяме бързо за еуфорията и мечтите си, а в други случаи, реалността затвърждава у нас убеждението, че е време за промяна.

Ако сте си поставили за цел през 2019 година да се сдобиете с нови умения, ако искате да опитате сръчността на ръцете си и да постигнете майсторски резултати в домашни условия, ако харесвате бижута и искате сами да ги изработвате, ако смятате, че са ви необходими трайни знания, то време е да погледнете към календара на Ателие Марабу.

Занимаваме се с обучения от края на 2010 година и смело можем да заявим, че през нашето училище са минали стотици. Благодарим на всички, които са били част от нашето творческо семейство и с радост ще заявим, че обичаме да прекарваме времето си заедно в нашето студио. Горди сме и с факта, че нашите обучения променят живота на учениците ни!

bright-1866986

С какво сме различни?

  • Всеки урок е структуриран така, че освен усвояване на техника, да дава и базови знания за приложната бижутерия;
  • В процеса на работа се сдобивате със знания за цветовете и тяхното комбиниране и дизайн, работите с качествени мъниста и си тръгвате с бижу;
  • Периодично в календара добавяме нови класове, както и съпътстващи програми, които да са ви полезни;
  • Разбирайки, че в обученията влагате време и средства, ние се стремим да предлагаме гъвкави и индивидуални решения;
  • Сертификат, даващ възможност да поставите началото на бизнес, който да управлявате сами.

Колебаете се – опитайте, като запишете вечерен урок и прекарате два часа в нашето ателие. Гарантирано ще се сдобиете с ново бижу, нови знания и нови познати :)!

atelie-Marabu-kalendar_01-615

Твърдо сте решили – бижутерията е вашето нови хоби, то следвайте ни! А нашата препоръка е да прегледате подробно първия за 2019 година сертифициран интензивен курс „Модни бижута – осем начина да подчертаеш стила си!“ Осем различни техники, подходящи за начинаещи и напреднали, възможност за записване на цялото обучение или на отделни курсове, бонуси и не на последно място поне 12 нови бижута!

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

podari-vaucher-615

Ако вашите любими хора са творчески натури, изненадайте ги за предстоящия им празник по интересен начин – подарете им преживяване. Ваучер за урок или за материали е чудесна идея :)

Присъединете се към нас, зимата е време да покълне нещо ново :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Ателие Марабу. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*