Творците споделят: Ана Ромо Димитровска от When Nina sleeps

tvortsite-spodelyat-when-nina-sleepsЗавършваме деня изключително позитивно със слънчевата Ана от When Nina sleeps! „Успях и да си отпочина, и да се уморя много.“ 😀 Както винаги, с изключително приятно чувство, тя ни разказа за дните в извънредно положение. Радваме се, че е намерила положителни страни и с надежда чака срещите с клиентите си :)

  1. Как се чувстваш? Животът на творците е доста динамичен, как ти повлия оставането вкъщи?

Ако всеки ден ми задавахте този въпрос, вероятно бих далa различни отговори. Минах различни емоционални фази, от страх, объркване, щастие и спокойствие, но днес се чувствам обнадеждена и имам желание по-бързо да се върна към нормалния живот. И да – мисля, че животът на художника може да бъде много динамичен и вкъщи.

tvortsite-spodelyat-when-nina-sleeps-4

  1. Какво ти липсва най-много?

Най-много ми липсва майка ми, която живее далеч от мен. Също безгрижените мигове с приятелите ни извън дома ни, прегръдките и целувките за здравей. И разбира се, срещите с невероятните ми колеги и клиенти.

tvortsite-spodelyat-when-nina-sleeps-1

  1. Кои са предимствата в тази ситуация за теб? Успя ли да извлечеш положителни страни?

Успях и да си отпочина, и да се уморя много. 😀 С дъщеря ми Нина бяхме направили трилион crafts, изгледахме сто филма, сериали, книги, опитах нови рецепти, засадих цветя. Можем да направим изложби с картините, които направихме.

tvortsite-spodelyat-when-nina-sleeps-3

  1. За един творец от огромно значение е вдъхновението. Къде го намираш сега?

Изворите на вдъхновението не са се променили много за мен. Природата е пълна с вдъхновение. Слънцето, цветята, пеперудите правят срещата ми с великите герои от моя свят на бижута още по-красива.

tvortsite-spodelyat-when-nina-sleeps-2

  1. Каква е твоята лична социална кауза?

Виждам, че хората, които носят брошките ми, са по-щастливи :) Искам чрез моята илюстрация или закачливи послания да накарам хората да се усмихват.

Бижутата на Ана са уникални – носят настроение и много тънко чувство за хумор! Сигурни сме, че ако веднъж попаднете на тях, ще се влюбите и ще искате да имате едно за себе си. Освен това, тя е подготвила и много нови брошки… с характер! Разгледайте тук: When Nina sleeps. :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Предизвикателства и конкурси, Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*