Творците споделят: Боряна Данкова от Boryana Dankova – Ceramic artist

tvortsite-spodelyat-boryana-dankova-1Вдъхновението не изчезва! Когато не му обръщаш внимание известно време, става нетърпеливо и може да „избухне“! Прекрасно и точно казано! :) Днес на въпросите ни отговори слънчевата Боряна, творяща под марката Boryana Dankova – Ceramic artist.

  1. Как се чувстваш? Животът на творците е доста динамичен, как ти повлия оставането вкъщи?

Мисля, че няма човек, за който оставането в къщи да не е повлияло. Аз не съм изключение! Но се справих! Подредих си мислите, приоритетите и идеите. А реализацията им отложих във времето. Научих се да приемам нещата такива, каквито са, а това дава спокойствие.

tvortsite-spodelyat-boryana-dankova-2

  1. Какво ти липсва най-много?

Да, липсват ми много неща, най-вече срещите с близките и приятелите. Не съм виждала родителите си, вече пет месеца, а за мен това е много изгубено време!

tvortsite-spodelyat-boryana-dankova-5

  1. Кои са предимствата в тази ситуация за теб? Успя ли да извлечеш положителни страни?

Разбира се! Имах време да обърна внимание на детето си. Да се забавляваме, да правим заедно неща, за които все не стигаше време. Да нахвърлям идеи за нови проекти и да си спомня за забравени стари.

tvortsite-spodelyat-boryana-dankova-4

  1. За един творец от огромно значение е вдъхновението. Къде го намираш сега?

Вдъхновението не изчезва! Когато не му обръщаш внимание известно време, става нетърпеливо и може да „избухне“! А това е най-хубавото.

tvortsite-spodelyat-boryana-dankova-3

  1. Каква е твоята лична социална кауза?

Моята лична социална кауза е, преди всичко, да променя себе си. Да изчистя ненужните мисли и нагласи. Ако всеки човек го направи, ще се променят много неща. Защото промяната винаги започва от вътре – навън. Вярвам в това!

С крехка и нежна визия, но със силен, романтичен и впечатляващ характер. Това са пръстените, колиетата и обиците, направени от Боряна. Точно изразяващи и нейната натура :) Ако ви допадат бижутата и, можете да я подкрепите на страницата й Boryana Dankova – Ceramic artist. Има страхотни нови попълнения, които не бива да пропускате! :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Предизвикателства и конкурси, Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*