Творците споделят: Гергана Станчева-Андонова от G_sign

tvortsite-spodelyat-g-sign-3Много ни е приятно да чуем Гери от G_sign – толкова точна в изразите, вдъхновяваща и талантлива! Сигурни сме, че доста от вас са прекарали извънредното положение точно като нея. И все пак, както казва тя: „Вдъхновението дебне всяко съзнание, настроено за работа.“ Не пропускайте цялото интервю по-надолу :)

  1. Как се чувстваш? Животът на творците е доста динамичен, как ти повлия оставането вкъщи?

Минаха два динамични месеца вкъщи – в стремеж към напасване, поддържане на ведър дух, преосмисляне, подреждане на приоритети. Чувствам се удовлетворена и благодарна, че имах възможност да се отдам на децата си.

tvortsite-spodelyat-g-sign

  1. Какво ти липсва най-много?

Липсва ми създаването на продукт, контактът с вдъхновяващи хора по време на събития и да вляза в тоалетната без четири крачета с чуруликащи гласчета да ме последват и разпитват на дълго и широко за предстоящите ми дела там и има ли все пак нещо сладко за хапване.

tvortsite-spodelyat-g-sign-2

  1. Кои са предимствата в тази ситуация за теб? Успя ли да извлечеш положителни страни?

Достигнах неочаквани за мен кулинарни хоризонти и също открих, че давам и получавам повече любов отколкото можех преди.

tvortsite-spodelyat-g-sign-1

  1. За един творец от огромно значение е вдъхновението. Къде го намираш сега?

Природата, нечий текст, взаимоотношения, функционалност, нечий външен вид, емоция… Според мен, Вдъхновението дебне всяко съзнание, настроено за работа.

tvortsite-spodelyat-g-sign-4

  1. Каква е твоята лична социална кауза?

За бижутата, които създавам, използвам единствено рециклирана кожа. Обичайно се включвам в благотворителни каузи в подкрепа на деца, за съхраняване на природни паркове и опазване на биологичното разнообразие. Вкъщи изхвърляме разделно и се стремим да елиминираме неразградимите отпадъци в домакинството.

tvortsite-spodelyat-g-sign-5

Вече усещаме топлите слънчеви лъчи и разцъфналия аромат, носещ се из въздуха. Някак съвсем естествено искаме да си сложим бижу, което да ни откроява и допълва. :) Ако ви допадат творенията на Гергана, можете да се обърнете към нея на личната й страница G_sign.

Сподели:
Тази статия е публикувана в Предизвикателства и конкурси, Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*