Творците споделят: Искра Илиева от Made with care.

tvortsite-spodelyat-iskra-ilieva-made-with-care-640С радост прочетохме и емоционалния разказ на Искра от Made with care. По свой начин е успяла да преодолее ситуацията и покрай ангажиментите с децата да открадва време за творчество. „Важно е да се предизвикваш творчески всеки ден!“ Това вече ще ни е любимо мото! :)

  1. Как се чувстваш? Животът на творците е доста динамичен, как ти повлия оставането вкъщи?

Добре съм. :)  Като чели малко по-събрана вече емоционално, по-малко ядосана за провалените планове и приемаща ситуацията, но най-вече благодарна за времето вкъщи с близките ми и че всички сме здрави и заедно. Първоначално приех всичко със спокойствие и като едно голямо отдъхване от забързаното ежедневие, при мен не се получи и доста бързичко се спука розововият балон.

tvortsite-spodelyat-iskra-ilieva-made-with-care-5-640

  1. Какво ти липсва най-много?

Свободатa да се виждам с приятели, да се прегърнем да се посмеем заедно. Чуваме се по телефона или с видео връзка, но не е същото. Липсават ми и уикенд приключенията с децата и пътуванията през ваканциите.

tvortsite-spodelyat-iskra-ilieva-made-with-care-4-640

  1. Кои са предимствата в тази ситуация за теб? Успя ли да извлечеш положителни страни?

Не бих казала, че съм намерила предимства, но имах време да обърна повече внимание на дома си и да го направя по-приятен и цветен. Измайсторих си красива пейка за терасата, засадих си най-веселите теменужки. Тотално изгубих ритъма си на работа, въпреки че имам всички условия за работа вкъщи. Но пък и предполагам е нормално, когато на преден план са уроците на двама ученика и напасването на  личните ангажименти на всекиго.

tvortsite-spodelyat-iskra-ilieva-made-with-care-3-640

  1. За един творец от огромно значение е вдъхновението. Къде го намираш сега?

Пролетта, с всичките си цветове, и морето винаги са ме вдъхновявали. И макар моето вдъхновение да си взе доста дълга почивка, се предизвиквам творчески всеки ден. Експериментирам с форми и материали, цветове. Снимам постоянно и го откривам във всяко цвете, цъфнала клонка или залез.

tvortsite-spodelyat-iskra-ilieva-made-with-care-2-640

  1. Каква е твоята лична социална кауза?

Да съм опора и подкрепа на децата си, да им вдъхвам надежда и докато всеки от нас преминава през тази ситуация със собствените си възможности да бъдем по-търпеливи, по-смели и по-добри… Да останем позитивни, да сме здрави.

tvortsite-spodelyat-iskra-ilieva-made-with-care-1-640

Ако искате да разгледате новите творения на Искра, посетете страницата и Made with care. Тя твори с бижутерийна глина, естествени камъни и морски стъкълца, а резултатите са невероятни, идейни и носещи частица от морето.

Сподели:
Тази статия е публикувана в Предизвикателства и конкурси, Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*