Творците споделят: Кръстина Стойчева от Tina

tvortsite-spodelyat-tina-1Днес, на въпросите за живота в извънредно положение, ни отговаря слънчевата Тина. Тя твори своите бижута под марката Tina, а през изминалите два месеца тя е успяла да учи нови неща, да експериментира и да пренареди, както приоритетите си, така и работното си пространство.

  1. Как се чувстваш? Животът на творците е доста динамичен, как ти повлия оставането вкъщи?

Забави забързания ми ритъм на живот и промени много неща в мисленето ми. В такава ситуация приоритетите се пренареждат. Ние хората много често забравяме истински важните неща в живота.

tvortsite-spodelyat-tina-2

  1. Какво ти липсва най-много?

Контактът очи в очи с моята публика, която е един от основните ми вдъхновители. Благодарна съм, че въпреки трудното време хората, които харесват произведенията ми, не спират да ме подкрепят в начинанията ми.

tvortsite-spodelyat-tina-3

  1. Кои са предимствата в тази ситуация за теб? Успя ли да извлечеш положителни страни?

Предимствата за мен са, че успях да си пренаредя работното пространство и да експериментирам повече с нови неща. Никога нищо не е същото и всичко, през което преминаваме, ни учи на нещо ново.

tvortsite-spodelyat-tina-5

  1. За един творец от огромно значение е вдъхновението. Къде го намираш сега?

Вдъхновението е навсякъде и във всичко. То е нещото, което пожелавам на всеки човек.

tvortsite-spodelyat-tina-4

  1. Каква е твоята лична социална кауза?

Ако съм успяла да вдъхновя една шепа хора и съм ги накарала по някакъв начин да се почувстват щастливи, значи съм успяла. Да бъдем по-осъзнати, по-смислени и по-добри е нещото, което си пожелавам всеки ден… и по-цветни разбира се.

Сигурни сме, че обожавате бижутата на Tina. Те носят вдъхновение и слънчево настроение. Ако искате още сега да се сдобиете с ново, за да изненадате себе си или любим човек, обърнете се към Тина на нейната фейсбук страница. :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Предизвикателства и конкурси, Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*