Творците споделят: Невена Васева от Smallprint Bulgaria/Смолпринт България

tvortsite-spodelyat-nevena-vaseva-smallprint-bulgaria-1-640
Започваме деня с емоционалния разказ на Невена Васева от Smallprint Bulgaria / Смолпринт България. Тя е автор на нежни бижута с отпечатъци, носещи лична история и съдържащи красиви послания. Как е прекарала времето на социална изолация и продължава ли да твори? Вижте по-нататък…

  1. Как се чувстваш? Животът на творците е доста динамичен, как ти повлия оставането вкъщи?

Както повечето хора аз също преминавам през различни емоционални моменти.  В началото на извънредното положение бях много уплашена, защото най-близките ми хора се намират далеч от мен и не знаех дали някой няма да пострада. В момента се старая да се занимавам непрекъснато с нещо, за да не ме нахлуват лоши мисли. В крайна сметка се оказа, че дори времето не ми достига, за да свърша всичко, което съм планирала.

tvortsite-spodelyat-nevena-vaseva-smallprint-bulgaria-2-640

  1. Какво ти липсва най-много?

Най-много ми липсва съпругът ми. Наложи се да сме на различни места. Брат ми, сестра ми и братовчедка ми също ми липсват, макар с всички тях да се чуваме често.

tvortsite-spodelyat-nevena-vaseva-smallprint-bulgaria-3-640

  1. Кои са предимствата в тази ситуация за теб? Успя ли да извлечеш положителни страни?

Сега се намирам  в едно селце с голям двор и градина, което пък много добре ни повлия и на мен и на децата ми. Спокойствието, което предлага това място, ме кара да се чувствам свободна, да се наслаждавам на природата, което от своя страна, много ме вдъхновява. Не спирам да работя, за което съм благодарна на клиентите си. Някои от тях с нетърпение очакват лично да се срещнат с мен, макар че при така сложилите се обстоятелства да им предлагам възможност всичко да се направи от разстояние.

tvortsite-spodelyat-nevena-vaseva-smallprint-bulgaria-4-640

Няколко месеца преди извънредното положение често пъти сме говорили с близки и познати, че всички ние имаме нужда от малко почивка и от това да сме повече време със семействата си. Ето, получи се. Аз се постарах да извлека най-положителното от извънредното положение и смятам,  че това ми се отрази много положително.

tvortsite-spodelyat-nevena-vaseva-smallprint-bulgaria-5-640

  1. За един творец от огромно значение е вдъхновението. Къде го намираш сега?

Вдъхновението е навсякъде около нас. Винаги съм се старала, и сега го правя, да намирам вдъхновение в ежедневието. Дори в момента, докато пиша тези редове, се наслаждавам на песента на пойните птички.

tvortsite-spodelyat-nevena-vaseva-smallprint-bulgaria-6-640

  1. Каква е твоята лична социална кауза?

Всеки от нас има някаква кауза. Моята е да съм в помощ на тези, които имат нужда.

Спазвам мерките за безопасност с изключителна отговорност и уча децата си, като им давам пример и насоки.

tvortsite-spodelyat-nevena-vaseva-smallprint-bulgaria-7-640

Информирам се за най-важните аспекти на положението в момента, като се старая да не се натоварвам емоционално излишно. Старая се да живея и мисля позитивно. Пожелавам на всички да успяват да задържат емоционалния си баланс, за да можем всички да излезем  от това положение, по-силни,  по-разумни и по-човечни.

Ако предстои важно събитие за вас и вашите близки, за което търсите оригинален подарък или просто искате да носите близо до себе си първата рисунка на вашето детенце или отпечатък от негово пръстче, не се колебайте да се свъжете с Невена. Тя ще ви съдейства с професионална консултация, като можете да и пишете на Smallprint Bulgaria / Смолпринт България. :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Предизвикателства и конкурси, Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*