Творците споделят: Ренета Костадинова от Kat’s Jewelry

tvortsite-spodelyat-kat's-jewelry-6-640Слънчево ни е, защото приятните интервюта продължаваме с Ренета Костадинова от Kat’s Jewelry. Звучи успокояващо, но и мотивирщо, нахъсващо! :) Страхотно е, че е извлякла само положителни страни от ситуацията и е утвърдила присъствието си онлайн…

  1. Как се чувстваш? Животът на творците е доста динамичен, как ти повлия оставането вкъщи?

Аз работя у дома и по природа съм човек, който обича да си стои в къщи. За мен нямаше голяма промяна в това отношение. Животът ми си остана динамичен от гледна точка на комуникацията с клиентките и изпълнение на поръчки. Освен това, винаги съм се старала да не се тревожа за неща, които не мога да променя и да влагам време и усилие в тези, които зависят от мен. В резултат на това, обикновено се чувствам добре. Почти същото беше и през тези два месеца, когато бяхме ограничени в излизанията си.

tvortsite-spodelyat-kat's-jewelry-7-640

  1. Какво ти липсва най-много?

Липсваше ми възможността да пътувам извън София и България. Обичам да си стоя у дома, но още повече обичам нови места и преживявания.

tvortsite-spodelyat-kat's-jewelry-5-640

  1. Кои са предимствата в тази ситуация за теб? Успя ли да извлечеш положителни страни?

Предимствата бяха, като на всяка нова и непозната ситуация – кара те да се мобилизираш, да търсиш нови, различни решения, да ставаш изобретателен. Убедена съм, че новите и необичайни ситуации са полезни за всеки от нас. Учат ни, как да мислим извън рамките, как да оцеляваме добре, правят ни по-устойчиви и конкурентни.

tvortsite-spodelyat-kat's-jewelry-3-640

За тези два месеца успях да засиля онлайн присъствието си да установя още по-добри отношения с клиентките си и да стигна до нови модели, за които преди това не намирах време. Като изключим мисълта за здравето на хората и за икономическото им състояние, за мен тези два месеца бяха ползотворни.

tvortsite-spodelyat-kat's-jewelry-4-640

  1. За един творец от огромно значение е вдъхновението. Къде го намираш сега?

Не помня някога да съм го търсила – има го в мен и нямам представа какво го предизвиква. Не мога дори да го нарека вдъхновение, а постоянна нужда да правя, това, което правя. И ако не е бижута, ще е нещо друго. Мисля, че човек се ражда с това. Мисля, че го има в много голяма част от нас, дори и да не го знаем.

tvortsite-spodelyat-kat's-jewelry-2-640

  1. Каква е твоята лична социална кауза?

Баба ми казваше така: „Лявата ръка не трябва да знае какво прави дясната. Тези неща трябва да се вършат, не да се разказва за тях.“

tvortsite-spodelyat-kat's-jewelry-1-640

Толкова изобилни и идейни са колекциите на Ренета! Сигурни сме, че вече сте си набелязали някое бижу. Не се колебайте да се свържете с нея на страницата и Kat’s Jewelry. :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Предизвикателства и конкурси, Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*