В очакване на пролетта: На горния рафт и G_sign!

Spring-avtor-blog5

„Вдъхновението дебне всяко съзнание, настроено за работа.“

За нея бижуто е пулсираща вибрация, дръзка целувка, смел, но деликатен израз на женствеността, индивидуален знак. С изграден стил и усет за красота, влюбена в процеса на създаване, тя твърдо вярва, че изкуството има силата да вдъхне повторно живот.  Предстои ни интересна среща с Гергана Станчева и  G_sign!

  1. Представи се:)  

10/58

2. Често авторите споделят, че творят още от детските си години.                        Най-вероятно и при теб е така:), но кога избра бижутата?

Избирам ги във всеки един момент, в който създавам бижу, а не аксесоар, текст, стенно пано, картина, керамичен съд или друго.

4

3. Какво ти дава работата? Смяташ ли, че това е твоето лично                                изразно средство?

Работата ми дава себепознание в дълбочина. Концепциите и материализирането им или невъзможността да стигна до такава фаза е обективното ми изразяване, което клиентът/последователят получава – като продукт или като липсата на такъв :)))

1

  1. Провокират ли те по някакъв начин твоите последователи? Помагат ли ти да вървиш напред?

Провокацията е взаимна, за щастие се услажда и на двете страни.

5. Създаването на бижу е умение, но и емоция. Успяваш ли да я                            предадеш на своите почитатели? Как определяш връзката                                  помежду ви?

Усещането е като да съм докоснала тънка струнна и тя да е затрептяла в жизнерадостна вибрация. Имам зависимост към това усещане, признавам!

2

6. Слънцето или мрачното време – кое те вдъхновява?

Вдъхновяващ е парадоксът, че точно светлината прави и най – тъмните облаци, надвиснали над нас – видими. Темата е огромна, в постоянен пинг-понг съм! :))))

  1. Да създаваш с ръцете си е невероятно, зареждащо, но е и доста труден, а понякога и бавен процес. Какво те мотивира, как успяваш да съхраниш любовта си към това, което правиш?

Допирът до естествените материали ме балансира. Любител съм на силните усещания. Да си позволя, през мен да премине творческата енергия е като да дам пространство да се излее навън, приливната вълна, зараждаща се вътре в мен. Възможни са и аварии по пътя, природна стихия е и помита. Един от многото процеси, от които се уча на приемане, да обичам и да отварям себе си.

3

8. Как си почиваш и какви други интереси имаш?

Почивам си като сменя фокуса и средата. Интересувам се от духовни практики, себепознание и развитие. Обучавам се.

5

9. Какво да очакваме от теб На горния рафт?

О, аз ще ви очаквам на моя щанд с бижута – На горния рафт 😉

Топлите слънчеви лъчи и аромата на цъфнали дървета, носещ се във въздуха, ни провокират да се откроим, да сложим бижу, което ни допълва, да добавим към усмивката и цвят.

Заповядайте „На горния рафт“, където ще ви очакват най-красивите бижута, изработени от най-талантливите творци! Датите са 1 и 2 април 2023 година, а мястото – Централен дом на архитекта!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*