В очакване на пролетта: На горния рафт и Heartmade by D.!

Spring-avtor-blog5

“ Тя, любовта се случва, нямаме обяснение как и кога…“

Обичаме срещите с вас! Толкова зареждащи и наситени с емоция са те. Днес ще представим онова момиче, което се отъждествява с работата си, изпълва с цвят бижутата, има усет за комбиниране, изградила е стил и всеки път е приятно да се поспреш при нея :) Зададохме въпросите си и въпреки, че я познаваме отдавна, успяхме да научим нещо ново.

  1. Представи се:)

Казвам се Даниела Драндарова, но повечето хора ме разпознават под името Heartmade by D.

2

  1. Често авторите споделят, че творят още от детските си години. Най-вероятно и при теб е така :), но кога избра бижутата?

Наистина харесвам бижута отдавна, но ги изработвам от 2011 г. Преди това, в свободното си време, предпочитах хубава книга или среща с приятели.

  1. Какво ти дава работата? Смяташ ли, че това е твоето лично изразно средство?

Чувствам се пълноценна, полезна и удовлетворена. Когато всичко това е на лице и всички около мен  са здрави, тогава спокойно мога да кажа, че съм щастлив човек.

4

  1. Провокират ли те по някакъв начин твоите последователи? Помагат ли ти да вървиш напред?

Случва се да получавам поръчки за аксесоари, тотално извън зоната ми на комфорт, но като вкарам и нещичко от мен, са се получавали прекрасни резултати. Да, смятам, че ми помагат.

  1. Създаването на бижу е умение, но и емоция. Успяваш ли да я предадеш на своите почитатели? Как определяш връзката помежду ви?

За радост, в повечето случаи до мен достигат предимно положителни емоции. Чувството, което изпитващ, когато си успял да уцелиш 10-ката е велико. В крайна сметка, всичко което правим, е за този момент!!

20230131_121059

  1. Слънцето или мрачното време – кое те вдъхновява?

Предпочитам слънцето, но намирам в мрачното и мокро време нещо уютно и романтично… стига да не съм навън.. 😉

  1. Да създаваш с ръцете си е невероятно, зареждащо, но е и доста труден, а понякога и бавен процес. Какво те мотивира, как успяваш да съхраниш любовта си към това, което правиш?

Постоянно имам нови идеи, случвало се е да оставям текуща дейност, за да пробвам какво ще стане ако… Тя, любовта се случва, нямаме обяснение как и кога…

3

  1. Как си почиваш и какви други интереси имаш?

Обичам да играя електронни игри, често дори прекалявам и понякога се случва да се питам къде са минали тия 2 – 3 часа…

1

  1. Какво да очакваме от теб На горния рафт?

Както винаги, ще бъде отрупано с цвят, някои нови идеи, добрите стари класики и се надявам да има за всеки по нещо!! Нямам търпение!!

Нежност и вдъхновение, топли слънчеви лъчи и ново начало, вълшебство или иначе казано… пролет!

Заповядайте на Пролетен базар за бижута и аксесоари „На горния рафт“  на 1 и 2 април 2023 година в Централен дом на архитекта на ул. „Кракра“11, за да срещнете красотата и да преоткриете необятната вселена на творчеството!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*