В очакване на пролетта: На горния рафт и Jewelry by Milena Ivanova!

Spring-avtor-blog5

„Ценя малките успехи, те градят големите.“

За разлика от пролетта, тази година, един цветен букет, пристигна доста късно при нас, в последния ден преди базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“, но пък колко много ни зарадва :) Лалета, теменужка, цвят от череша…, все същото съвършенство, прецизност, работени с търпение, внимание и много любов, представяме най-красивите цветя от полимерна глина и Милена Иванова !

  1. Представи се :)

Ние сме Милена и Теди и представляваме Jewelry by Milena Ivanova :). Характерно изразно средство в бижутата ни са флоралните мотиви и стремежът да ги пресъздадем по възможно най-нежния начин, запазвайки тяхната чувственост и красота.

  1. Често авторите споделят, че творят още от детските си години. Най-вероятно и при теб е така :), но кога избра бижутата?

Творчеството винаги е било част от живота и на двете. Страстта към бижутата се появи преди десетина години. Правех малки фигурки от полимерна глина. Една приятелка ме помоли да изработя колие. На този етап беше предизвикателство за мен, но от тогава не мога да спра. Щастлива съм, че по пътя се срещнах с Теди и двете работим в отличен синхрон.

3

  1. Какво ти дава работата? Смяташ ли, че това е твоето лично изразно средство?

Свобода, удоволствие и комфорт от възможността да бъдем себе си. Да, смятам, че всеки творец представя собственото усещане и светоглед чрез работата си. В това е уникалността на крайния продукт, минал е през душата на автора.

1

  1. Провокират ли те по някакъв начин твоите последователи? Помагат ли ти да вървиш напред?

Разбира се! Те са двигателят на вдъхновението ни и уникален творчески заряд. Осмислят работата ни и я развиват. Благодарни сме, че ги има!

  1. Създаването на бижу е умение, но и емоция. Успяваш ли да я предадеш на своите почитатели? Как определяш връзката помежду ви?

Това е взаимен процес. Срещите с тях са от голямо значение за нас. Изключително ползотворни са разговорите и обратната връзка. С много от тях сме изградили отношения, благодарение на които се разбираме без думи и предусещаме желанията им.

4

  1. Слънцето или мрачното време – кое те вдъхновява?

Слънцето! Винаги е слънцето.

2

  1. Да създаваш с ръцете си е невероятно, зареждащо, но е и доста труден, а понякога и бавенпроцес. Какво те мотивира, как успяваш да съхраниш любовта си към това, което правиш?

Хората, които харесват и оценяват труда ни.

  1. Как си почиваш и какви други интереси имаш?

Времето, прекарано със семейството и приятелите ни, е безценно за нас.

  1. Какво да очакваме от теб На горния рафт?

„На горния рафт” ще представим пролетната си колекция. Подготвили сме и много нови модели обици.

Да поставят предизвикателства пред себе си, да бъдат различни всеки път, това е основния стремеж на всеки един от авторите, участници в „На горния рафт“.

Заповядайте, за да се убедите сами – ръчна изработка, нови колекции, отношение към детайла и перфектно изпълнение. Тази събота и неделя, Централен дом на архитекта, ул. „Кракра“ 11 от 10 до 19.30ч!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*