В очакване на пролетта: На горния рафт и Kia Fil!

Spring-avtor-blog5

Ако изберете нейните бижута, ви гарантираме, че няма да останете незабелязани – нестандартни комбинации, обем и много цвят, емоционален разказ за далечни страни и изчезващи култури, колоритна история и претворена мечта. Днес срещаме Калина и бижутата с марка Kia Fil!

  1. Представи се :)

Привет, аз съм Калина и изработвам бижутата от въжета Kia Fil. Авторските ръчно изработени бижута и аксесоари на Kia Fil са в нео – етно стил. Всяко бижу е ръчно навито с конци и прежди в отличаващи се цветни комбинации – еклектичен микс от материали и стилове, които са съчетани така, че да създадат уникален и модерен етно дизайн със собствена естетика.

5

  1. Често авторите споделят, че творят още от детските си години. Най-вероятно и при теб е така :), но кога избра бижутата?

Имам интерес към модата и бижутата от ранна възраст, но през 2013 започнах да създавам бижута и аксесоари с идеята да ги превърна в работа. От тогава насам усъвършенствам и надграждам уменията си и любовта ми към модата и аксесоарите не стихва.

4

  1. Какво ти дава работата? Смяташ ли, че това е твоето лично изразно средство?

Работата ми дава щастие, удовлетвореност, удоволствие и смисъл. Бижутата и аксесоарите са акцентът, който придава завършеност на един тоалет, чрез тях може да заявиш същността си пред света, както и да влияеш на емоционално ниво на себе си и околните. :)

6

  1. Провокират ли те по някакъв начин твоите последователи? Помагат ли ти да вървиш напред?

Често се случва клиентите ми да ме провокират и да ми дадат идея без да го осъзнават. Обратната връзка е важна за мен, това ми дава стимул да продължавам да създавам.

  1. Създаването на бижу е умение, но и емоция. Успяваш ли да я предадеш на своите почитатели? Как определяш връзката помежду ви?

Връзката помежду ни е специална, разбира се, бижутата са създадени от моята емоция, усещане за красота и естетика, но са направени да бъдат носени от всички дами, с които си комуникираме. Това е обмен на енергия.

3

  1. Слънцето или мрачното време – кое те вдъхновява?

Определено слънцето и мечтанието по екзотични кътчета ме вдъхновява и зарежда, а това настроение прехвърлям и в моите аксесоари. Те са цветни, забележими, екстравагантни, носени от силни жени, които знаят какво искат, какво харесват и какво ги прави щастливи. Тези жени си представям, когато създавам бижутата си.

2

  1. Да създаваш с ръцете си е невероятно, зареждащо, но е и доста труден, а понякога и бавен процес. Какво те мотивира, как успяваш да съхраниш любовта си към това, което правиш?

Мотивира ме положителната обратна връзка, също така процесът на трансформиране на идея в красив аксесоар, който може да направи живота на някой по-усмихнат и хубав, това ме прави щастлива.

1

  1. Как си почиваш и какви други интереси имаш?

Обичам да работя по тема и да си партнирам с други модни дизайнери, с които да създадем цялостна визия. Работата ми носи огромно удоволствие и макар да е изморителна, завършеният продукт ме прави щастива, а когато се чувстваш доволен умората е сладка. Мистичното и екзотичното винаги са ме привличали и другите ми интереси са свързани с астрология, духовно и личностно развитие, ориенталистика, поезия, кино.

  1. Какво да очакваме от теб На горния рафт?

„На горния рафт“ ще ви отведа на пътешествие до Маракеш и Сахара. Очаквайте много цвят, смели и отличаващи се комбинации, които са запазена марка за бранда.

Колорит, настроение, интересни идеи и реализирани мечти… ще има от всичко и по- много :)… Очакваме ви на 1 и 2 април 2023 година в Централен дом на архитекта!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*