В очакване на пролетта: На горния рафт и Lina Cara jewelry!

Spring-avtor-blog5

Тази пролет, за първи път част от базар за ръчно изработени бижута и аксесоари *На горния рафт* ще бъде Севдалина Митева и марката Lina Cara jewelry. Щастливи сме да приветстваме нов творец с интересни търсения, работещ с желание и отдаденост.

  1. Представи се:)

Казвам се Севдалина Митева и съм лицето зад бранда Lina Cara jewelry. Бижутата, които създавам са разнообразни, използвам естествени камъни, мъниста и кристали. Техниките, които използвам са популярни, трупала съм знания и умения във времето, а творейки давам криле на въображението си. Внимателно оформям стила си, обичам предизвикателствата, често експериментирам и се надявам да израствам и да надграждам знанията си.

3

  1. Често авторите споделят, че творят още от детските си години. Най – вероятно и при теб е така :), но кога избра бижутата?

Изработката на бижута за мен е хоби. Професията ми е друга, но влагам все повече време и страст, за да го развивам. По време на пандемията имах време в излишък и реших да покажа на светло творенията си и… така започна всичко.

2

  1. Какво ти дава работата? Смяташ ли, че това е твоето лично изразно средство?

Създаването на бижута за мен е процес, при който започнеш ли, не можеш да спреш. Колкото по-сложен е модела, толкова по-интригуващо е. Крайният резултат е изненада и аз много държа тя да бъде приятна за всички :).

5

  1. Провокират ли те по някакъв начин твоите последователи? Помагат ли ти да вървиш напред?

Популяризирам работата си сравнително отскоро и се вълнувам от това, какво мислят последователите ми, от тяхната реакция. Опознавайки ги, аз се ориентирам в тенденциите, раждат се нови идеи.

4

  1. Създаването на бижу е умение, но и емоция. Успяваш ли да я предадеш на своите почитатели? Как определяш връзката помежду ви?

Когато обмислям ново бижу, водеща е емоцията. Нея искам да усетят хората, тя е личното ми послание.

1

  1. Слънцето или мрачното време – кое те вдъхновява?

Фен съм на лошото време, незнайно защо, то ми носи радост. Но по точно ще е, ако кажа, че не времето влияе на настроението и вдъхновението ми. Случайна среща, възклицание, докосване до красотата, всичко това е двигател за моето въображение.

8

  1. Да създаваш с ръцете си е невероятно, зареждащо, но е и доста труден, а понякога и бавен процес. Какво те мотивира, как успяваш да съхраниш любовта си към това, което правиш?

Нямам нужда от мотивация, за да правя това, което обичам. Процесът на създаване ме разтоварва, зарежда  и ме вълнува постоянно. Обичам да радвам не само себе си, създавайки красиви неща :)

7

  1. Как си почиваш и какви други интереси имаш?

Може би ще ви се стори странно, но си почивам , докато се отдавам на мечтите си и обмислям нови идеи.

6

  1. Какво да очакваме от теб На горния рафт?

Ще представя част от колекцията брошки, бижута, бродирани с мъниста и кристали, а също и луксозна колекция  накити, изработени с  естествени камъни и перли.

Приятели, остава само седмица до нашата среща! Каним ви в Централен дом на архитекта на 1 и 2 април 2023 година, за да приветстваме заедно красотата, творчеството и пролетта!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*