В очакване на пролетта: На горния рафт и Sealed Waves!

Spring-avtor-blog5

„Няма такова чувство като това да видиш случайно, някой на улицата да носи това, което си изработил с двете си ръце и си вложил част от душата си :)“

Тези думи са на Мария, но всеки творец би ги потвърдил. И това не е случайно, авторите, създаващи с ръцете си, влагат своята енергия, своите чувства, своето сърце в творбите си. А когато избирате бижутата им, вие не избирате само техния труд, а и тях самите. Мечтателна, търпелива и постоянна, днес ще започнем деня с Мария Кръстева и Sealed Waves!

  1. Представи се:)

С много от вас се познаваме, но зад Sealed Waves стои Мария, влюбена в морето и всичко свързано с природата.

  1. Често авторите споделят, че творят още от детските си години. Най – вероятно и при теб е така :), но кога избра бижутата?

Още в училище много обичах да нося обеци, при това ръчно изработени. Търсила съм по големи и малки магазинчета, за да намеря най-впечатляващите, които  за мен тогава са били с форма на диня, къпкейк или с кафени зърна :) . Сигурно, по тази причина, бижутата и най-вече обеците имат специално място в сърцето ми.

1

  1. Какво ти дава работата? Смяташ ли, че това е твоето лично изразно средство?

За щастие, работата ми дава вдъхновение, мотивация и енергия :)

  1. Провокират ли те по някакъв начин твоите последователи? Помагат ли ти да вървиш напред?

Усмивката и доволният клиент са най-голямата мотивация за един творец да продължава да създава. Много обичам и специалните поръчки, които са извор на вдъхновение за нови модели, така че със сигурност последователите са една от основните движещи сили.

4

  1. Създаването на бижу е умение, но и емоция. Успяваш ли да я предадеш на своите почитатели? Как определяш връзката помежду ви?

Силно се надявам и вярвам, че във всяко бижу пренасям положителната си енергия. Вярвам го, защото независимо в какво настроение съм в даден момент, когато седна да творя съм в елемента си и се чувствам страхотно.

  1. Слънцето или мрачното време – кое те вдъхновява?

Със сигурност съм човек на слънчевото време и сякаш винаги ми е по-приповдигнато, когато навън грее слънце. От друга страна е супер уютно да твориш, когато навън чуваш как капките тропат по прозореца.

3

  1. Да създаваш с ръцете си е невероятно, зареждащо, но е и доста труден, а понякога и бавен процес. Какво те мотивира, как успяваш да съхраниш любовта си към това, което правиш?

Стремя се да съм все по-добра в това, което правя. Когато нещо не се получи, както съм си представяла, го приемам по-скоро като предизвикателство и опитвам отново, докато постигна желания резултат.

2

  1. Как си почиваш и какви други интереси имаш?

Обожавам да съм активна сред природата. Много обичам да карам ски, да карам кънки и съм нетърпелива да науча някой воден спорт, като сърф например :)

  1. Какво да очакваме от теб На горния рафт?

Подготвила съм много свежи нови модели, в светли нюанси и закачливи, почти като истински, пенести вълни. Заповядайте, за да се уверите!

Имате възможност да се потопите в един вълшебен и вдъхновяващ свят. Елате на 1 и 2 април2023 година в Централен дом на архитекта на ул. „Кракра“ 11, за да се уверите колко много красота има в деня ни :)

Очакваме ви!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*