В очакване на пролетта: На горния рафт и Smallprint!

2

Следва автор, който носи слънцето в себе си, очаква от утрешния ден най-доброто, обича пътешествията и взема от живота с пълни шепи. Тя ще запечата в бижу всичко ценно за вас, ще ви посрещне с усмивка и обещава най-атрактивните отстъпки по време на базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“ :). Срещаме ви с Невена Васева и Smallprint!

  1. Представи се :)

Казвам се Невена Васева – Тонкова, човек, който живее с вярата, че всичко хубаво предстои. И ми се получава. :)

  1. Често авторите споделят, че творят още от детските си години. Най-вероятно и при теб е така :), но кога избра бижутата?

Да, така е, но винаги съм създавала за себе си, а не за друг. По някаква причина, от ранно детство, ръцете на хората са ме впечатлявали силно. Приемам го като препратка към работата си :), повечето от вас знаят, че Smallprint е оригиналната компания за сребърни бижута с пръстов отпечатък с над 80 партньори в цял свят. С тяхната дейност се запознах през 2017 година, в чужбина, благодарение на моя близка, която се беше сдобила с бижута от тях. Впечатлиха ме, поръчах си и аз. По стечение на обстоятелствата, още няколко срещи и двугодишно обмисляне, реших да  стартирам изработката на сребърни бижута с отпечатък в България. Винаги съм обръщала внимание на малките детайли, защото те осмислят всичко, те са в основата.

3

  1. Какво ти дава работата? Смяташ ли, че това е твоето лично изразно средство?

Работата ме пренася в един друг свят, където реалността изчезва, аз се вглъбявам в това, което правя и се опитвам да постигна съвършенство.

  1. Провокират ли те по някакъв начин твоите последователи? Помагат ли ти да вървиш напред?

Разбира се.

330390440_581531957227144_2236853611791874769_n

  1. Създаването на бижу е умение, но и емоция. Успяваш ли да я предадеш на своите почитатели? Как определяш връзката помежду ви?

При мен, винаги емоцията е била водеща. Може би, по тази причина, всички мои приятели са запленени от Smallprint :)

  1. Слънцето или мрачното време – кое те вдъхновява?

Слънцето, разбира се, особено когато го носиш със себе си. :)

IMG_0742

  1. Да създаваш с ръцете си е невероятно, зареждащо, но е и доста труден, а понякога и бавен процес. Какво те мотивира, как успяваш да съхраниш любовта си към това, което правиш?

Времето, прекарано на работната маса, натрупания опит и знания помагат. В началото беше доста трудно, но удоволетворението от постигнатото, усмивките, новите приятели, всичко това си заслужава.

  1. Как си почиваш и какви други интереси имаш?

Обичам да пътувам, да снимам пейзажи или нещо, което е привлякло вниманието ми в момента. От няколко месеца реставрираме селска къща, която много обичам и работата по нея също е много приятна. Обичам сбирките с приятели някъде в планината. Но най-приятно ми е да прекарвам часове в игри и разговори с малкия ми син. Времето след училище е само за нас, най-ценното и държим на тази така създадена традиция :)

4

  1. Какво да очакваме от теб На горния рафт?

В дните на базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт”, ще предоставя възможност на моите клиенти да поръчат сребърни бижута с отпечатък на специална цена – с 20% отстъпка от цената в сайта www.smallprint.com . Предложението ще е валидно седмица преди базара, по време на самия базар, както и в седмицата след това. Тази възможност ще имат и всички, решили да поръчат онлайн. Заповядайте, за да се запознаем :)!

Приятели, присъединяваме се към Невена и ви очакваме в Централен дом на архитекта на 1 и 2 април 2023 година!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*