В очакване на пролетта: На горния рафт и State of Heart!

Spring-avtor-blog5

Идеи, обагрени в цветовете на пролетта, нови търсения, претворени в модели, привличащи погледа и оставащи в сърцето, момичешко очарование, мечти и желание да се превърнат в реалност на мига… днес разговаряме с Антоанета Бонева и представяме бижутата State of Heart!

  1. Представи се :)

Привет, аз съм Тони и съм човекът зад State of Heart, моята сбъдната мечта.

2

  1. Често авторите споделят, че творят още от детските си години. Най-вероятно и при теб е така :), но кога избра бижутата?

Изработвам бижута от ученическите си години, но съзнателно избрах бижутата, когато завърших висшето си образование и трябваше да реша по какъв път да поема. Първият базар, в който участвах със State of Heart, беше в деня преди дипломната ми защита. Така и не стигнах до момента, в който стъпвам в обувките на интериорен дизайнер професионално, но интересът ми към всички клонове на дизайна от тогава само са се засилили. :)

1

  1. Какво ти дава работата? Смяташ ли, че това е твоето лично изразно средство?

Свобода :) Свободата да правя това, което креативната ми душа жадува. Имам много планове за бъдещето на бранда и нямам търпение да ги осъществявам един по един.

  1. Провокират ли те по някакъв начин твоите последователи? Помагат ли ти да вървиш напред?

Помагат ми, разбира се. Аз ги наричам приятелки, защото наистина така ги усещам. Говорим си не само за бижута, но и за всякакви виждания, които споделяме. А иначе от бизнес гледна точка, обожавам индивидуалните поръчки и усещането, когато създам точно това, което някоя дама си е представяла.

4

  1. Създаването на бижу е умение, но и емоция. Успяваш ли да я предадеш на своите почитатели? Как определяш връзката по между ви?

Виждам емоцията в очите и усмивката, когато човекът намери своето бижу. Прекрасен обмен на енергия се получава.

  1. Слънцето или мрачното време – кое те вдъхновява?

Слънцето :)

3

  1. Да създаваш с ръцете си е невероятно, зареждащо, но е и доста труден, а понякога и бавен процес. Какво те мотивира, как успяваш да съхраниш любовта си към това, което правиш?

Любовта е константа, а гъделът от неизвестното е това, което ме държи на бюрото посред нощ. Въпросът „какво ще излезе от ръцете ми, ако съчетая нови материали, форми, цветове?“ също е голям мотиватор. А и фактът, че не мога да седя мирно, трябва да се занимавам с нещо хахаха.

  1. Как си почиваш и какви други интереси имаш?

Последните месеци, с ремонтни дейности :)

  1. Какво да очакваме от теб На горния рафт?

Пролет, цвят и всички идеи, които успея да сътворя.

Добавяме щрихи и сме все по-нетърпеливи:) Остават няколко дни до нашата среща…, очакваме ви на 1 и 2 април 2023 година в Централен дом на архитекта на ул.“Кракра“ 11, за да приветстваме заедно красотата и да поздравим пролетта!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*