В очакване на пролетта: На горния рафт и When Nina sleeps!

Spring-avtor-blog5

„Искам чрез моя илюстрация или закачливи послания да накарам хората да се усмихват.“

Бижута, които носят настроение и щипка хумор, брошки, в които ще се влюбите, автор, който се мотивира от усмивките на клиентите си, от малката Нина, от работата си…, любимият ѝ сезон е пролетта, когато всичко се пробужда за живот, вече сте наясно :), предстои ни среща с чаровната Ана Димитровска!

  1. Представи се :)

Казвам се Ана и съм от Македония. Майка съм на прекрасното момиче Нина и създател на бранда „When Nina sleeps„. По професия съм дипломиран икономист, но „When Nina sleeps“ е сбъдната детска мечта.

3

  1. Често авторите споделят, че творят още от детските си години. Най-вероятно и при теб е така :), но кога избра бижутата?

Обичам да рисувам от дете, а като всяко малко момиче, бях запленена и от накитите на майка ми. Днес съм много щастлива, че успях да свържа тези две увлечения и да създавам бижута с моите илюстрации.

2

  1. Какво ти дава работата? Смяташ ли, че това е твоето лично изразно средство?

За мен, да творя е нещо много повече от работа. Илюстрациите са част от мен и аз изпитвам нужда да ги покажа, това е моят начин да изразя себе си.

5

  1. Провокират ли те по някакъв начин твоите последователи? Помагат ли ти да вървиш напред?

Разбира се! Получавам криле от тях 😊

6

  1. Създаването на бижу е умение, но и емоция. Успяваш ли да я предадеш на своите почитатели? Как определяш връзката помежду ви?

Допускам, че успявам. Почти всеки ден получавам обратна връзка, което ме кара да мисля, че емоциите ми са ги докоснали.

1

  1. Слънцето или мрачното време – кое те вдъхновява?

Обичам и двете :). Те ме вдъхновяват по различен начин и ми помагат да имам толкова различна палитра, такова разнообразие от брошки.

7

  1. Да създаваш с ръцете си е невероятно, зареждащо, но е и доста труден, а понякога и бавен процес. Какво те мотивира, как успяваш да съхраниш любовта си към това, което правиш?

Това е безусловна любов, която изпитвам към това, което правя.

4

  1. Как си почиваш и какви други интереси имаш?

Обичам да прекарвам време със семейството си навън или вкъщи, играейки настолни игри. Обичам срещите с приятели, обичам да гледам сериали или филми и обожавам да пътувам.

  1. Какво да очакваме от теб На горния рафт?

Пролет на масата ми :)

След толкова интересни истории, красиви бижута, изкущаващи предложения, надяваме се, че сте отбелязали в календара си 1 и 2 април 2023 година. Предстоят ни още виртуални срещи, но да се потопите в атмосферата на базара е наистина впечатляващо! Усмихнати талантливи автори, цветна палитра и много пролет :) ви очаква „На горния рафт“!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*