Заповядайте в по-цветния сайт на marabu.bg!

online-magazin-za-manista-aksesoari-za-bijuta-marabu-bgОкрилени от пролетта и очакващи лятото с вдъхновение, решихме да преобразим добре познатите цветове от логото на marabu.bg и да посрещнем новите предизвикателства!

С цветна тюркоазена „премяна” сме още по-предразположени, отворени за съвети, консултации и идеи. С нетърпение очакваме вашите въпроси и с готовност ще ви дадем компетентна и професионална информация.

Със стартирането на онлайн магазина за мъниста и аксесоари, Влади избра наситеното, мистично и предизвикващо любопитство пурпурно лилаво. Сега, 7 години по-големи, сме по-уверени, по-осъзнати, настроени позитивно и готови за нови проекти.

И така, търсейки начин да бъдем различни, се поровихме в разнообразната палитра. От Пантон обявиха „Зеленина” за цвят на 2017 г. Ние, обаче, си харесахме класическото дълбоко и мечтателно тюркоазено. То съдържа в себе си мощната сила на зеленото и освежаващата тиха енергия на синьото. Напомня нюансите на обагрено от изгрев небе или топло спокойно море. Отнася мисълта към красиви лагуни, към чисти планински потоци или отдалечени върхове.

Надяваме се, че то ще ни помогне да разгадаем вашите желания и емоции, а вие по-лесно да откривате в каталога необходимите материали и мъниста за своите ръчно изработени бижута. Съвместната работа през годините ни е направила разпознаваеми, ние знаем, че няма да ни объркате с друг, а вие знаете, че ще ви отвърнем с коректност.

Дано се чувствате комфортно и уютно в нашия по-цветен сайт! :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Ателие Марабу, Любопитно. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*