Бляскавите фурии на Marabu.bg – новите модни диктаторки

В настоящата статия ще ви доставим голяма доза творческо вдъхновение и ще ви накараме да тръпнете в очакване! Най-вероятно вече ви е доскучало от съвети за стил и мода, от съчетания, които някои списания се опитват да ви наложат. Ако все пак имате нужда от помощ, ние решихме по малко по-различен начин да ви подсказваме какви бижута да изберете за предстоящите есенни дни. Ще ви представим нашите нови и безкрайно сладки момичета, носещи различен стил. Като истински модни диктаторки занапред ще ви споделят своите вкусове и тайни. Надяваме се, че така ще почувствате и съвременните модни икони, малко по-близо до вас. Ще откроим техните характерни стилови черти, от които можете да откраднете идеи. Открийте себе си сред тях и повярвайте, че самите вие сте зашеметяващи и различни. 

Нашата Рок-звезда е мъжко момиче, но излъчва нестандартен сексапил. Живее с девиза: „Опознай силата си и не оставяй другите да ръководят живота ти.”  Носи много широки блузи, контрастиращи на впити джинси, мултифункционален клин или тесен панталон на райе.

В големия незаспиващ, обсипан с милион светлинки град, живее нашата Парти-кралица. Тя е освободено момиче, разчупва установените правила. Винаги изглежда естествена, закачлива и всяко едно нейно действие е леко и по момичешки веселяшко. Тя вярва:  „Аз съм кралица и винаги давам най-доброто от себе си.”

В своето собствено кралство живее и неземно красивата Бляскава богиня. Тя е грациозна във всяко едно отношение. С порцеланова кожа и фини маниери изглежда недостъпна. Девизът й е: „Колко грижи губиш, когато решиш да бъдеш някой, а не нещо.”

Следващата диктаторка е Спортна и секси и не спира да бяга към върховете. Тя вярва, че: „Най-голямото приключение, което може да поеме, е да живее живота на мечтите си.” В амбицията си да бъде първа, никога не забравя и това да изглежда чудесно.

Щурата Турбо фурия носи особен характер и визия, на която малко момичета се осмеляват да подражават. Тя е секси, но не я дразнете, защото лесно преминава в нападателна позиция. Мотото й е: „Стрелям право в целта и безстрашно поемам предизвикателствата на живота.

Истинската ни Модна икона е впечатляваща с класическа визия и готова да бъде уникална и неотразима за всеки повод. Естетиката на стила й е повлиян от белега на Коко Шанел. Никой не може да я изненада неподготвена,  тя винаги знае как да привлече погледите. Умело предизвиква възхищение със своя вкус. Нейното мото е: „Ако винаги правиш това, което ти самия искаш, най-малко един човек ще бъде удовлетворен”.

Сподели:
Тази статия е публикувана в Любопитно, Стилисимо. Запазете постоянна връзка.

2 Responses to Бляскавите фурии на Marabu.bg – новите модни диктаторки

  1. tonyay says:

    „Ако винаги постигаш визията си с лекота и със замах ,това те води към върха на съблазнително излъчване и женски чар“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*