Екипът на Marabu.bg избра своите фаворити!

Екипът на Marabu.bg избра своите фаворити! Не можахме да устоим на изкушението да удостоим с поощрителни награди някои от останалите извън класацията прекрасни снимки.

Всички продължаваме да тръпнем в очакване избора на нашето жури. Както знаете  тримата победители ще получат големите ни награди на стойност 300, 200 и 100 лева. Ние обаче вече многократно споменахме, че това е конкурса, в който всички печелят!

Екипът на Marabu.bg реши да поощри бижутата, които ние лично най-много харесахме и тайничко се надявахме да са сред полуфиналистите. Това са: Деси Данчева с „Midnight lady“, Ирена Георгиева с „Лято-есен“ и Ирина Григорова с „На брега на времето“.

      

Те ще получат награди от нашите партньори Bosh group, официални представители за България на американската фирма Dremel. Ще ги изненадаме със силиконов пистолет от серията хоби инструменти.

Инструментите на Dremel скоро ще бъдат част от портфолиото с продукти на Marabu.bg. С тяхна помощ ще може да изработвате много и разнообразни аксесоари, както за себе си, така и за дома си.

      

Идеи за проекти и работа с този инструмент, на тема изработване на бижута от подръчни и рециклируеми материали, можете да видите от самата Владислава в работилницата на Ателие Марабу по време на Sofia Design Week, всеки ден от 17 часа.

Очакваме да ни посетите в клуб Каркасон на улица Хан Крум 16 от 1 до 8 юни! Ще бъде интересно и ще си тръгнете с приятни спомени и красиви бижута.

Сподели:
Тази статия е публикувана в Предизвикателства и конкурси. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*